Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, septembrie 25, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Pompierii voluntari de la Gura Ocniţei, printre cei mai buni din ţară!

DÂMBOVIŢA: Pompierii voluntari de la Gura Ocniţei, printre cei mai buni din ţară! 

pompieri voluntari gura ocnitei 1

Prin implicare, dăruire, muncă şi devotament, pompierii voluntari din comuna Gura Ocniţei, judeţul Dâmboviţa, au dovedit că pot intra în rândul celor mai buni din ţară. La competiţia interjudeţeană de profil organizată la Bucureşti, pompierii de la Gura Ocniţei s-au clasat pe locul 3.

Meritul aparţine deopotrivă voluntarilor, dar şi administraţiei publice locale, primarului Sorin Vasile Ioniţă, care s-a preocupat în permanenţă de modernizarea bazei tehnice a unităţii SVSU Gura Ocniţei, de pregătirea profesională a membrilor echipei şi, nu în ultimul rând, de iniţierea unor schimburi de experienţă cu pompieri voluntari din Germania.

„Timpul alocat pregătirii, dedicarea exemplară, solidaritatea, spiritul de echipă, voinţa şi sacrificiul, omenia acestor băieţi au dus la satisfacţia şi trăirea sentimentului de mândrie personală, comunală, judeţeană şi zonal naţională”, ne-a declarat primarul Sorin Vasile Ioniţă.

Adaugă un Comentariu

*