Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 7, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Ponta, criticat pentru fuga în cazarma MApN

DÂMBOVIŢA: Ponta, criticat pentru fuga în cazarma MApN 

baconschi 1 PMP

Teodor Baconschi, fost ministru de externe în guvernarea Boc, membru PMP, prezent astăzi la Târgovişte a declarat că ultima mişcare a premierului Victor Ponta de a-şi muta biroul în clădirea Ministerului Apărării a lăsat cu gura căscată pe toată lumea.

„Un gest infantil, teatral. Nemaipomenit. Gestul lui Ponta va pune pe gânduri şi pe reprezentanţii ambasadelor statelor prezente la Bucureşti. Toţi şefii de misiuni o să raporteze această mişcare stranie. Ce se întâmplă la Bucureşti? De ce se refugiază premierul la Ministerul Apărării?

Când pleci de la Palatul Victoria înseamnă că guvernul tău a fost demis sau că ţi-ai dat demisia. Nu poţi să fii primul-ministru al României şi, peste noapte, să-ţi muţi sediul. Domnul Ponta ne precopseşte cu nişte premiere comportamentale foarte stranii”, concluzionează Baconschi.

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Ponta, criticat pentru fuga în cazarma MApN

  1. moshu49

    aflu că pudelul roşu s’a răzgîndit, că de fapt, activitatea sa de zi cu zi, nu cea nocturnă, sîc!, o desfășoară tot la Palatul Victoria, iar la MApN vor avea loc doar primiri oficiale.
    deci să ne liniştim, zic, diversiune marca prim-plagiatorului mitoman, iar alde Duicu, Ţuţuianu & Co tot la … Palat.
    cum de la Palat la DNA nu’i decît un pas, să păşiţi bine, bey! 😉

     

Adaugă un Comentariu

*