Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 20, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Poporul PSD-ist validează pe 15 septembrie candidaţii pentru Parlament

DÂMBOVIŢA: Poporul PSD-ist validează pe 15 septembrie candidaţii pentru Parlament 

Claudia Gilia - preşedinta Organizaţiei de Femei a PSD Dâmboviţa

Democraţie cât cuprinde în PSD Dâmboviţa! Pe data de 9 septembrie, Comitetul Executiv al PSD se va întruni pentru a-i lua în discuţie pe cei înscrişi pe lista de candidaţi pentru alegerile parlamentare. Practic, cu uşile închise, presa neavând acces la acest tip de şedinţă, se va decide cine va păşi mai departe pe drumul Parlamentului. Va fi o primă triere.

Sunt înscrişi pentru Senat Adrian Ţuţuianu şi Leonardo Badea, iar pentru Camera Deputaţilor – Rovana Plumb, Sandu Oprea, Corneliu Ştefan, Oana Vlăducă, Carmen Holban, Luiza Greaca, Gabriel Dănuţ Sandu. Listele mai sunt încă deschise.

Pe 15 septembrie, poporul PSD se va întruni din nou la Conferinţa Judeţeană, unde cei 900 de delegaţi social-democraţi din tot judeţul vor valida candidaţii. Aşa după cum a spus Claudia Gilia, vicepreşedinte PSD şi preşedinta organizaţiei de femei, conferinţa de pe 15 septembrie reprezintă un exerciţiu veritabil de democraţie. Este pentru prima dată din 1990 încoace când o organizaţie politică decide, singură, cu ce oameni merge în alegerile parlamentare.

Rămâne de văzut dacă în cadrul acestei adunări vor fi votaţi într-adevăr cei care merită. Deja în partid sunt multe nemulţumiri cu privire la înscrierea pe liste a unor persoane aproape invizibile, fără anvergură, dar care ar fi susţinute de conducerea filialei dâmboviţene.

Adaugă un Comentariu

*