Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 22, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Poveste de front! Eroul din Afganistan Romeo Ene a fost felicitat de prefectul judeţului şi de colegii de armă

DÂMBOVIŢA: Poveste de front! Eroul din Afganistan Romeo Ene a fost felicitat de prefectul judeţului şi de colegii de armă 

romeo ene afganistan 2

Comandantul Centrului de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri – maiorul Teodor Constantin Cernat a organizat astăzi, 18 februarie 2015, o ceremonie militară de bun venit pentru plutonierul adjutant şef Romeo Ene care a făcut parte din contingentul românesc din Afganistan. Militarul jandarm a participat, în perioada iulie 2014 – februarie 2015, la operaţiuni extrem de dificile în Kabul.

Eroul unităţii a fost felicitat şi de prefectul Ioan Marinescu, nu doar de şefi şi colegii de armă. Reprezentantul Guvernului în teritoriu a subliniat cu această ocazie faptul că societatea românească are nevoie de exemple de genul celui oferit de plutonierul adjutant şef Romeo Ene şi a ascultat cu vădit interes povestea de front a jandarmului. La fel au făcut şi cei 200 de militari prezenţi, care l-au aplaudat la scenă deschisă pe tânărul dâmboviţean care a învins moartea în Afganistan.

CITEŞTE ŞI: „A învins moartea în Afganistan! Jandarmul Romeo Ene a fost decorat cu medalia NATO pentru misiunea îndeplinită la Kabul”

Instructorul militar Romeo Ene are la activ şi cinci tururi de serviciu în Kosovo, sub egida Uniunii Europene şi a ONU, iar misiunea din Kabul a reprezentat o provocare căreia i-a făcut faţă cu succes, fiind decorat la final cu medalia NATO, dar şi cu distincţii aparţinând altor state din coaliţie.

romeo ene afganistan 1 militari ochiuriafganistan romeo ene 3 afganistan romeo ene 1 afganistan romeo ene 5

Adaugă un Comentariu

*