Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, octombrie 25, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Pregătiri pentru un sezon sportiv competiţional fără probleme de securitate!

DÂMBOVIŢA: Pregătiri pentru un sezon sportiv competiţional fără probleme de securitate! 

bty

Jandarmii dâmboviţeni desfăşoară în această perioadă şedinţe de analiză şi pregătire a planului de intervenţie pe parcursul meciurilor de fotbal, baschet şi volei din cadrul sezonului competiţional 2017-2018, astfel încât participanţii să fie în siguranţă. Personalul implicat în asigurarea măsurilor de ordine publică în zona arenelor sportive a fost deja instruit.

Urmează, spune col. Viorel Matei – inspector şef IJJ Dâmboviţa, să se organizeze o întâlnire cu reprezentanţii tuturor instituţiilor care au atribuţii în acest domeniu: Direcţia de Sport şi Tineret, IPJ, ISU, Poliţia Locală, SC Municipal Security şi cluburile Chindia Târgovişte, Flacăra Moreni, ASFC Aninoasa, ACS Urban Titu şi CSM Târgovişte, în vederea stabilirii măsurilor necesare pentru diminuarea riscurilor şi vulnerabilităţilor identificate.

„În sezonul competiţional trecut, în judeţul Dâmboviţa, ne-am confruntat doar cu uşoare ieşiri din normalitate. Nu am avut situaţii contravenţionale şi infracţionale deosebite ca în alte judeţe. Cetăţenii au constientizat că au şi obligaţii pe timpul cât se află în arenele sportive. Am avut probleme cu acelaşi grup de suporteri şi la fotbal, şi la baschet, şi la volei”, precizează col. Viorel Matei.

La nivelul judeţului Dâmboviţa, în sezonul competiţional 2017-2018, se regăsesc aceleaşi echipe ca şi anul trecut:
– FOTBAL: Chindia Târgovişte (Liga 2), Flacăra Moreni, FC Aninoasa şi Urban Titu (Liga 3)
– BASCHET FEMININ: CSM Târgovişte
– VOLEI FEMININ: CSM Târgovişte

Adaugă un Comentariu

*