Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 14, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Pregătirile pentru iarnă scârţie, scârţie rău de tot!

DÂMBOVIŢA: Pregătirile pentru iarnă scârţie, scârţie rău de tot! 

FOTO ARHIVĂ

Prefectul de Dâmboviţa, Ioan Marinescu, se teme că va fi schimbat! Altă explicaţie nu avem pentru faptul că, de câteva săptămâni, la orice întâlnire publică, aminteşte că este vremelnic pe funcţie, că s-ar putea să intre definitiv în concediu, bla, bla, bla.

Astăzi, în cadrul şedinţei Colegiului Prefectural, ce a urmat videoconferinţei cu premierul Dacian Cioloş, Ioan Marinescu a făcut o declaraţie care s-ar putea să-i grăbească… sfârşitul.

După ce şeful de la Drumuri Naţionale şi delegatul Consiliului Judeţean la şedinţă au dezvăluit că nu se stă tocmai bine la capitolul pregătire de iarnă, Marinescu a mărturisit că l-a informat pe primul ministru, cu câteva zeci de minute înainte, că Dâmboviţa are echipe pregătite să facă faţă eventualelor situaţii nedorite impuse de vremea rea şi, când colo, lucrurile nu stau tocmai aşa!

ioan marinescu

Secţia de Drumuri Naţionale nu are pe stoc decât 30% din necesarul de material antiderapant ce urmează a fi împrăştiat pe căile de rulare în caz de polei sau zăpadă, ceea ce este infim dacă vremea se strică brusc, nisipul şi sarea epuizându-se rapid într-o asemenea situaţie.

I s-a mai comunicat prefectului că nici cei la drumurile judeţene nu sunt puşi la punct, neîncheindu-se contracte de deszăpezire pentru jumătate din drumuri. Pur şi simplu, firmele private nu au fost interesate de astfel de colaborări!

Subprefectul Antonel Jîjîie a pus gaz pe foc, întrebându-l, retoric, pe reprezentantul Consiliului Judeţean – Jean Cîrstoiu dacă nu cumva firmele nu vin pentru că nu le-au fost plătite lucrările efectuate în trecut.

Concluzia: Bine că deocamdată plouă!

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Pregătirile pentru iarnă scârţie, scârţie rău de tot!

  1. DINUT

    DE LA DAMBOVITA TREBUIE URGENT SA PLECE TOTI ,, PREFECT , PRESEDINTE CONSILIU JUDEATEAN ,, CEI DE LA CONDUCEREA ISU, DE LA DIRECTIADE SANATATE PUBLICA ,, GARDA DE MEDIU CHIAR SI UNII PRIMARI CUM AR FI CEL DE LA PUCIOASA ETC, ETC SI SA PUNEM TINERI NEPATATI SAU SA VINA DIN DIASPORA TEHNOCRATI ,, NUMAI ASA PUTEM SA SCHIMBAM CEVA !!

     

Adaugă un Comentariu

*