Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 25, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Preşedinta PPDD Simona Man este mulţumită de organizaţia condusă de Cosmin Bozieru

DÂMBOVIŢA: Preşedinta PPDD Simona Man este mulţumită de organizaţia condusă de Cosmin Bozieru 

simona man - cosmin bozieru

Preşedintele PPDD – Simona Man s-a aflat astăzi la Târgovişte, unde a participat la o întâlnire cu reprezentanţii partidului din judeţul Dâmboviţa, aleşi şi şefi de filiale locale. Simona Man a precizat că PPDD se află într-o etapă de evaluare a organizaţiilor judeţene, în vederea pregătirii celei mai importante etape care urmează: alegerile locale de anul viitor.

Preşedinta PPDD consideră că situaţia găsită în teren mai suportă unele îmbunătăţiri, dar este optimistă şi crede că formaţiunea înfiinţată de Dan Diaconescu poate intra în bătălia alegerilor locale. În luna septembrie se va face evaluarea finală, iar următorul pas îl constituie configurarea listelor de candidaţi, primari, consilieri locali şi judeţeni.

Simona Man s-a declarat mulţumită de organizaţia PPDD Dâmboviţa condusă de Cosmin Bozieru, viceprimar al municipiului Târgovişte. Există structuri bine conturate în teritoriu, iar oamenii sunt dispuşi să lupte pentru câştigarea unor locuri în administraţia publică locală şi judeţeană.

Simona Man a mai mărturisit că, acum, pe scena politică românească, PPDD este singura formaţiune care a pornit de la zero, şi-a făcut un nume şi a reuşit să rămână în picioare, respectându-şi principiile, chiar dacă parlamentarii PPDD s-au afluit către putere.

Adaugă un Comentariu

*