Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iulie 6, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Preşedinta UNPR de la Vlădeni a trădat partidul!

DÂMBOVIŢA: Preşedinta UNPR de la Vlădeni a trădat partidul! 

maria sandu - vladeni

Maria Sandu, din Vlădeni, a venit astăzi la conferinţa de presă a PSD Dâmboviţa pentru a înfiera cu mânie aproape proletară structura judeţeană de conducere a UNPR, partid din care a făcut parte până pe 12 noiembrie. Să vii şi să spui în faţa ziariştilor că ai fost determinată să pleci din cauza unei atitudini sfidătoare, a lipsei ideologiei şi a unei structuri politice a UNPR Dâmboviţa este un nonsens. Niciodată UNPR Dâmboviţa nu s-a aflat într-o situaţie mai bună ca acum.

Mai degrabă, Maria Sandu, care se pare că ar fi obţinut doar 50 de voturi în 2012 când a candidat pentru postul de primar în comuna Vlădeni, s-a simţit trecută într-un con de umbră în momentul în care şefii UNPR Dâmboviţa nu au agreat-o drept candidat în alegerile de anul viitor.

Să declari senin că ai trecut cu toată organizaţia de 500 de membri (cam mulţi pentru o comună cu vreo 2.200 de votanţi!) pare o făcătură, din moment ce nici măcar nu ai încercat să analizezi problemele despre care vorbeşti cu liderul judeţean al partidului. Mai mult chiar, astăzi, Maria Sandu a fost chiar jignitoare la adresa lui Dumitru Miculescu – preşedintele UNPR Dâmboviţa, ceea ce denotă că la mijloc este vorba de… orgoliu personal. Maria Sandu pare a fi un lider care se ascunde sub scutul „eu am făcut, eu am dres, eu am muncit” şi care nu acceptă ca cineva să-i traseze direcţii de acţiune.

Şi, ca să fie tacâmul complet, fosta preşedintă a Organizaţiei UNPR Vlădeni i-a îndemnat pe ceilalţi progresişti din judeţ, de parcă ea ar fi fost Ioana d’Arc, să-i urmeze exemplul. Bine, până la urmă, fiecare este liber să acţioneze cum crede de cuviinţă, însă nu mă aşteptam ca PSD să-şi umple ograda cu asemenea persoane, care fug mâncând pământul, cum dau de greu sau îşi pierd micile privilegii…

Adaugă un Comentariu

*