Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, octombrie 25, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu, este cetăţean de onoare al comunei natale

DÂMBOVIŢA: Preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu, este cetăţean de onoare al comunei natale 

malu cu flori 1

Astăzi, cu ocazia „Zilelor comunei Malu cu Flori” – sărbătoare ajunsă la cea de-a IX-a ediţie, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa – conf. univ. Adrian Ţuţuianu, fiu al comunei, a primit titlul de cetăţean de onoare, în semn de preţuire pentru eforturile susţinute pe care le-a întreprins pentru dezvoltarea plaiurilor natale. De asemenea, în şedinţa festivă a Consiliului Local Malu cu Flori, organizată în sala Căminului Cultural, în prezenţa a zeci de localnici, li s-a conferit aceeaşi înaltă distincţie altor doi reprezentanţi de seamă ai comunităţii: prof. dr. Alexandru Blidaru şi ing. dr. Nicolae Zegheru, oameni care fac cinste comunei.

malu cu flori 1

Tot astăzi, şeful administraţiei judeţene a pus în funcţiune reţeaua de alimentare cu apă potabilă a satului Copăceni, investiţie aşteptată de foarte mulţi ani. De asemenea, Adrian Ţuţuianu a vizitat unul din tronsoanele de drum ce au fost asfaltate, în parteneriat Consiliul Judeţean – Consiliul Local Malu cu Flori, în satul Capu Coastei, şi a tăiat simbolica panglică inaugurală. Asemenea investiţii vor continua în 2015.

Vizita de lucru în comuna Malu cu Flori a cuprins şi o oprire pe şantierul de modernizare a drumului de exploatare agricolă ce porneşte din DN 72A, din zona satului Capu Coastei, în stânga când vii dinspre Voineşti, pe lângă ferma de porci, şi care coboară câţiva kilometri mai sus, pe lângă Primărie. La finalizarea lucrărilor, acest drum, nu numai că le va uşura localnicilor accesul în livezi, dar va constitui şi un imbold pentru dezvoltarea turismului în zonă, peisajul fiind de-a dreptul mirific.

malu cu flori 2malu cu flori 3malu cu flori 4

Adaugă un Comentariu

*