Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 18, 2021
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Preşedintele CJ depune plângeri penale împotriva consilierilor judeţeni PNL

DÂMBOVIŢA: Preşedintele CJ depune plângeri penale împotriva consilierilor judeţeni PNL 

alexandru oprea

Alexandru Oprea, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, speră ca aleşii judeţeni PNL să revină la intenţii mai bune şi să voteze în cele din urmă proiectul privind transmiterea celor zece apartamente către Ministerul Afacerilor Interne, aşa cum s-a stabilit prin Hotărâre de Guvern în anul 2013.

CITEŞTE ŞI: Consilierii judeţeni PNL pun în pericol proiecte de 60 de milioane de euro!

Şeful judeţului nu concepe să se piardă, din cauza orgoliilor politice, investiţii de 90 de milioane de euro. La mijloc sunt obiective de importanţă majoră. Alexandru Oprea a anunţat astăzi că va depune plângeri penale împotriva fiecărui consilier judeţean din partea PNL. Preşedintele CJ Dâmboviţa a declarat că va invoca abuzul în serviciu cu consecinţe deosebit de grave.

„Voi cere daune interese, mai întâi pentru sumele cheltuite pe proiecte, pentru că mă va întreba Curtea de Conturi, şi, apoi, pentru acele investiţii de care este văduvit judeţul Dâmboviţa. Există un precedent creat printr-o hotărâre a instanţei la Consiliul General al Municipiului Bucureşti. Deci, există practică judiciară. Dacă dumnealor îşi închipuie că votul ăsta e aşa, cum ni se pare nouă dimineaţa, nu este în regulă”, a spus Alexandru Oprea.

Aleşii judeţeni răspund politic, dar şi juridic pentru activitatea depusă, pentru faptele şi operaţiunile care produc prejudicii bugetului autorităţilor publice.

Adaugă un Comentariu

*