Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, ianuarie 16, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Preşedintele Consiliului Judeţean a renunţat la toate funcţiile de conducere în PSD

DÂMBOVIŢA: Preşedintele Consiliului Judeţean a renunţat la toate funcţiile de conducere în PSD 

alexandru oprea

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, şi-a depus demisia din funcţia de secretar executiv al PSD Dâmboviţa, urmare unor discuţii avute cu liderul Organizaţiei, senatorul Adrian Ţuţuianu. Oprea a precizat că gestul său nu are cale de întoarece, având în vedere că i s-a reproşat că este lipsit de veleităţi politice, şi că îşi va susţine punctul de vedere în următoarea şedinţă a BPJ al PSD Dâmboviţa, cel mai probabil săptămâna viitoare.

Potrivit surselor noastre, reproşurile lui Adrian Ţuţuianu au pornit de la repartizarea bugetului pentru anul 2017. Se pare că numeroşi primari din judeţ i s-au plâns că Alexandru Oprea ar fi împărţit banii discreţionar şi că, în loc să discute cu ei calm, i-ar fi repezit. Starea de tensiune s-a amplificat, iar, în final, Alexandru Oprea a ales să-şi dea demisia din funcţiile politice pe care le deţine, respectiv: secretar executiv al PSD Dâmboviţa şi preşedinte al PSD Răzvad.

Alexandru Oprea nu exclude nici ideea de a pleca şi de la conducerea Consiliului Judeţean, dacă i se vor aduce reproşuri cu privire la activitatea desfăşurată.

Adaugă un Comentariu

*