Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iunie 1, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Preşedintele Consiliului Judeţean, acrobaţie pe frânghia lui Adrian Ţuţuianu!

DÂMBOVIŢA: Preşedintele Consiliului Judeţean, acrobaţie pe frânghia lui Adrian Ţuţuianu! 

oprea - tutuianu

Activitatea preşedintelui Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, a intrat în faza incertă a deplasării pe… terenuri mişcătoare. Este o situaţie nemaiîntâlnită în istoria politică a judeţului Dâmboviţa de după 1990. Un şef de judeţ este suspendat pentru un an de zile din partidul care l-a propulsat în funcţie, dar beneficiează totuşi de înţelegerea colegilor şi este păstrat la cârma Consiliului Judeţean.

Alexandru Oprea trebuie să aibă mare grijă. Dacă majoritatea membrilor Biroului Permanent Judeţean i-a acordat un vot de înţelegere, ferindu-l, deocamdată, de pedeapsa pe care i-o dorea Ţuţuianu şi încă şapte colegi, acum, la cea mai mică gafă săvârşită, va fi eliminat din partid şi de la conducerea Consiliului Judeţean printr-un simplu ordin politic al preşedintelui Adrian Ţuţuianu. Conform deciziei care a fost luată vineri 17 martie, Oprea nu va mai beneficia de clemenţa instituţiei-purgatoriu numită Biroul Permanent Judeţean al PSD Dâmboviţa şi va fi scos din joc doar prin cuvântul lui Ţuţuianu.

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Preşedintele Consiliului Judeţean, acrobaţie pe frânghia lui Adrian Ţuţuianu!

  1. ligriv

    dupa cum înțeleg – vrerea lui țuțuianu este organizația psd dâmbovița?

     

Adaugă un Comentariu

*