Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, ianuarie 25, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal sprijină dezvoltarea fotbalului la Titu

DÂMBOVIŢA: Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal sprijină dezvoltarea fotbalului la Titu 

Razvan Burleanu 3

Miercuri, 21 mai 2014, președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, s-a aflat la Titu, unde a discutat cu viceprimarul Vlad Oprea despre viitorul fotbalului în zona de sud a judeţului Dâmboviţa. Preşedintele FRF a fost încântat de proiectul administraţiei locale din Titu cu privire la construirea unui nou stadion cu 7.000 de locuri, pe actuala locaţie, stadion care va fi omologat pentru Liga I.

În cadrul întâlnirii şi a vizitei în teren, respectiv la stadionul orăşenesc şi la baza sportivă din Hagioaica, a fost luată în discuţie şi situaţia grupelor de fotbal de copii şi juniori ale ACS urban Titu. De asemenea, s-a vorbit despre necesitatea înfiinţării unor clase cu program de fotbal în cadrul celor două licee din oraş.

Răzvan Burleanu a vizitat astăzi şi baza sportivă de la Liceul Tehnologic Nucet, care va deveni Centru de Excelenţă pentru Copii şi Juniori. Unul din cele opt care funcţionează la nivel de România!

Razvan Burleanu 1 Razvan Burleanu 2

Adaugă un Comentariu

*