Știri, Muntenia-Sud, România|joi, decembrie 2, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Preşedintele PNL, critică dură la adresa lui Călin Popescu Tăriceanu!

DÂMBOVIŢA: Preşedintele PNL, critică dură la adresa lui Călin Popescu Tăriceanu! 

marius caraveteanu 1

Într-o postare pe Facebook, Marius Caraveţeanu, preşedintele PNL Dâmboviţa, îl critică pe liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu, care, în opinia sa, s-a făcut preş în faţa PSD-ului din dorinţa de a-şi păstra privilegiile puterii.

„Mă întreb ce fel de politică mai face domnul Tăriceanu. Liberal nu este, chiar dacă o zice! Nu ar avea cumva iz de social-democrat… Înseamnă că se menţine aşa, căldicel, mai mult fără culoare, pentru a-i merge bine, pentru a nu-şi pierde, el şi acoliţii săi, privilegiile obţinute prin alianţa cu PSD.

Să sprijini o putere care până acum nu a performat deloc şi doar ne-a vrăjit, care deja a încurcat butoanele guvernării, arată că nu-ţi urmăreşti decât interesul! Să fii alături de şeful PSD Liviu Dragnea care a afirmat ironic, sfidător, că ce se face atâta caz pentru o baltă din Teleorman, este de-a dreptul imoral, jignitor la adresa acestui popor”, a scris Caraveţeanu pe pagina sa de Facebook.

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Preşedintele PNL, critică dură la adresa lui Călin Popescu Tăriceanu!

  1. tass

    domnule primar de racari.si dumneavoastra sunteti libral adevarat?

     

Adaugă un Comentariu

*