Știri, Muntenia-Sud, România|marți, noiembrie 24, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Preşedintele PNL Mihai Volintiru, pus la zid de senatorul Sorin Roşca Stănescu

DÂMBOVIŢA: Preşedintele PNL Mihai Volintiru, pus la zid de senatorul Sorin Roşca Stănescu 

rosca stanescu

Sorin Roşca Stănescu, senator PNL de Dâmboviţa, a susţinut astăzi o conferinţă de presă în care l-a acuzat dur pe actualul şef al liberalior dâmboviţeni, Mihai Volintiru. Demnitarul a fost însoţit de un grup de liberali rebeli, luptători antiVolintiru, şi îi numim aici pe Gabriel Plăiaşu, Gabriel Grozavu şi Dragoş Paraschiv.

Roşca Stănescu a spus că situaţia din PNL Dâmboviţa este una destul de gravă şi că acest lucru se întâmplă nu de azi, de ieri, ci, „din momentul în care la nivelul conducerii centrale a partidului s-a luat decizia să fie numit aici domnul Volintiru”.

Senatorul Roşca Stănescu a mărturisit că pe Mihail Volintiru l-a cunoscut în campania electorală din 2012.

„În câteva zile am fost nevoit să rup campania mea de domnul Volintiru pentru că nu am agreat nicio secundă maniera în care încerca să conducă această campanie electorală. În ziua alegerilor, Volintiru nu mi-a permis accesul în sediul PNL, ceea ce cred că este o situaţie fără precedent la nivel naţional”, a declarat Sorin Roşca Stănescu.

Senatorul îl mai critică pe Mihai Volintiru şi pentru că a adus în partid simpatizanţi ai PMP, oameni care au fost devotaţi lui Florin Popescu.

„A înlocuit cu ei liberali vechi şi serioşi. A încercat să transforme PNL Dâmboviţa într-un soi de cooperativă personală. Sunt nemulţumit de faptul că a fost mult prea des în anturajul lui Florin Popescu. A creat foarte multe tulburări în organizaţiile de aici. În loc să aşeze lucrurile, în loc să avem un PNL mai puternic în Dâmboviţa, avem un PNL mult mai slab”, a mai adăugat Roşca Stănescu.

mihail volintiru

Mihai Volintiru, spune senatorul liberal, a fost adus în Dâmboviţa de Daniel Chiţoiu, în acea vreme secretar general al PNL.

„A numit preşedinţi devotaţi lui în ţară, în ideea că, după campania prezidenţială, în condiţiile în care în orice variantă Crin Antonescu părăsea conducerea partidului, domnul Chiţoiu să preia conducerea PNL. Avea nevoie de oameni de paie în diverse judeţe ca să-i aducă voturile necesare”.

Sorin Roşca Stănescu l-a acuzat pe Volintiru şi de faptul că a încălcat flagrant statutul partidului.

„Este de un an şi opt luni aici, ori, un asemenea interimat nu este prevăzut în nici un statut şi, în mod normal, nu ar mai avea cum să rămână preşedinte. Misiunea lui era să organizeze alegeri aici”.

Sorin Roşca Stănescu este convins că situaţia de la Dâmboviţa va fi tranşată dur după Congresul PNL, din 27-28 iunie 2014. Mai este de aşteptat câteva săptămâni.

Totuşi, mulţi membri mărunţi ai PNL Dâmboviţa cred că Volintiru nu va fi înlăturat, având un sprijin major din partea unor lideri naţionali. Chiar şi Crin Antonescu a venit în Dâmboviţa, la invitaţia lui Mihai Volintiru, când a fost inaugurat sediul de pe Calea Domnească.

La finalul întâlnirii, s-a decis ca liberalii anti Volintiru, care nu îl mai recunosc pe acesta ca preşedinte de organizaţie, să convoace presa la conferinţe, evident într-o altă locaţie decât la partid, ori de câte ori au ceva de comunicat, idee agreată de senatorul Sorin Roşca Stănescu ce părea a fi liderul acestui grup.

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Preşedintele PNL Mihai Volintiru, pus la zid de senatorul Sorin Roşca Stănescu

  1. Enache Lucian

    Organizatia PNL Targoviste si-a dorit todeauna un sediu. Chiar l-a avut langa primarie.Dupa sosirea lui Volintiru s-a renuntat la acel sedoiu sustinand ca e chiria prea mare. Din pacate acum cand avem un sediu nou al filialei judeteane (cat o fi chiria) fostul sediu este inchis. Pentru organizatia municipala fostul sediu este suficient si nu trebuie sa ne tinem sedintele in fnctie de sedintele biroului judetean, in functie de organooizatia judeteana de femei, in functie de organizatia judeteana de tineret.E curios ca cei doi alesi din partea PNL pentru Targoviste -Senatorul Rosca Stanescu si Deputatul Ion Pargaru nu s-au putut pune de acord sa reduca cheltuielile de regie avand fiecare un birou separat in timp ce spatiul de pe Independentei este transformat in depozit. Curat murdar ! Domnule Cristache solicitati spatiul de pe Independentei pentru organizatia municipala.

     

Adaugă un Comentariu

*