Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 29, 2020
Sunteți Aici Home » ALEGERI » DÂMBOVIŢA: Preşedintele TSD Răzvad şi-a găsit maşina vandalizată!

DÂMBOVIŢA: Preşedintele TSD Răzvad şi-a găsit maşina vandalizată! 

Florin Drăgoi, preşedinte TSD Răzvad

Pe măsură ce ceasul derulării campaniei electorale pentru alegerile locale muşcă din timpul destinat acestei activităţi politice, cresc şi nervozitatea, tensiunea în rândul candidaţilor şi ai susţinătorilor. Până la comiterea unor fapte antisociale cu repercusiuni asupra desfăşurării acestui act democratic, pare că mai este doar un pas.

În unele localităţi, răul chiar se întâmplă. În noaptea de sâmbătă spre duminică, autoturismul lui Florin Drăgoi, şeful TSD Răzvad, a fost vandalizat. Persoane rămase încă necunoscute au tăiat cauciucurile maşinii de lux, i-au zgâriat cu un corp ascuţit întreaga caroserie, i-au spart parbrizul şi au aruncat cu acid pe capotă. Pagubele, la o primă estimare, se ridică la peste 3.000 de euro.

PSD Dâmboviţa a depus plângeri penale la Inspectoratul Judeţean de Poliţie şi la Inspectoratul General al Poliţiei Române. Există şi o înregistrare video în care se văd două persoane care se învârt în jurul autoturismului tânărului lider social-democrat. Aceste probe au fost predate organelor de cercetare penală.

Emanuel Spătaru, viceprimarul comunei Răzvad şi candidat din partea PSD pentru funcţia de primar, crede că la mijloc este vorba de o intimidare electorală.

Material realizat de SC INCOMOD MEDIA SRL, la comanda PSD Dâmboviţa, Cod mandatar 21160002

emanuel spataru, Razvad

Emanuel Spătaru, viceprimar Răzvad

Adaugă un Comentariu

*