Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 7, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Preşedintele UNPR şi-a pus mandatul la dispoziţia partidului. Marian Radu a fost condamnat pentru fapte de corupţie

DÂMBOVIŢA: Preşedintele UNPR şi-a pus mandatul la dispoziţia partidului. Marian Radu a fost condamnat pentru fapte de corupţie 

marian radu

Liderul UNPR-iştilor dâmboviţeni, Marian Radu, condamnat recent de către Tribunalul Dâmboviţa la şase ani şi patru luni de închisoare şi interzicerea unor drepturi într-un dosar de corupţie cu fonduri europene nerambursabile, a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că îşi pune mandatul de preşedinte la dispoziţia partidului.

„Voi respecta cu stricteţe ceea ce-mi va cere conducerea centrală să fac. Sunt dispus oricând să fac un pas înapoi, fiindcă nu vreau să umbresc în vreun fel imaginea partidului”, a precizat Marian Radu.

CITEŞTE ŞI: „Preşedintele UNPR Dâmboviţa, la un pas de închisoare! Marian Radu a fost condamnat pentru fapte de corupţie”

Cât priveşte decizia Tribunalului Dâmboviţa, Marian Radu s-a limitat să afirme că a fost şocat de soluţia pronunţată de judecători.

„Am mult de tras. Am făcut apel. Vreau să vă spun doar atât: nu există niciun prejudiciu. Dimpotrivă, am cheltuit sume mult mai mari decât ceea ce s-a încasat de la APDRP, cu peste 300.000 de lei mai mult”, a declarat Marian Radu.

Pe lângă condamnarea de şase ani şi patru luni, preşedintele UNPR Dâmboviţa a fost obligat să plătească, în solidar cu ceilalţi inculpaţi din dosar, suma de 1.940.421,84 lei, reprezentând fonduri europene obţinute fraudulos, la care se adaugă dobânzi şi penalităţi calculate până la momentul plăţii efective.

Adaugă un Comentariu

*