Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 18, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Primar cu nota 2 la Bac! Aceasta-i România europeană!

DÂMBOVIŢA: Primar cu nota 2 la Bac! Aceasta-i România europeană! 

Ionel Lalu Olteanu - primar comuna Morteni (Sursa foto: captură youtube)

Primarul de la Morteni, judeţul Dâmboviţa, promovat asiduu de presa din Argeş, a fost luat la ochi de jurnaliştii din Bucureşti. Bugetul.ro a publicat astăzi un material despre edilul Ionel Lalu Olteanu şi „performanţa” acestuia la Bacalaureat: nota 2 la proba de limba şi literatura română. În articol au inserat şi o ştire de pe youtube, să vadă toată lumea că Ionel Olteanu are lacune în exprimare.

Gazetarii de la Bugetul.ro au anunţat totodată că, într-un episod următor, vor arăta cum s-a răzbunat primarul Lalu pe o doctoriţă, fiindcă nu l-a susţinut în campania electorală, dar şi cât de agresiv se comportă acesta cu unii săteni.

„Poate ați crede că primarul cu 7 clase… 12 finalizate în 2015, n-are niciun cuvânt de spus în fața instituțiilor statului. Greșit! Are, dar despre cum a fost amendată o doctoriță pentru că nu l-a susținut în campanie, vă spunem într-un episod următor.

Noi de la bugetul.ro ne-am cam săturat de abuzuri, așa că ne punem la dispoziția celor persecutați și îi ajutăm să-și spună povestea.

Iată mai jos și o știre de pe youtube cu domnu’ Lalu, care nu prea știe «să vorbește» românește. Vizionare plăcută. România europeană, a secolului XXI. În județul Dâmbovița”.

Adaugă un Comentariu

*