Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, martie 29, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Primar PSD, după repartizarea sumelor din TVA: „M-am simţit transferat fără acordul meu”!

DÂMBOVIŢA: Primar PSD, după repartizarea sumelor din TVA: „M-am simţit transferat fără acordul meu”! 

Emil Negru - primarul comunei Valea Lungă (Sursa foto: facebook)

Mulţi primari social-democraţi din Dâmboviţa sunt nemulţumiţi de modul în care Consiliul Judeţean a repartizat sumele defalcate din TVA pentru echilibrarea bugetelor locale pe anul 2017, proiect de hotărâre adoptat în şedinţa CJD de marţi, 7 martie.

Ce-i drept, nu toţi edilii au curajul să-şi exprime public supărarea, preferând să discute între ei, pe la colţuri. Alţii însă şi-au scris gândurile pe acest subiect pe reţelele de socializare. Spre exemplu, primarul de la Valea Lungă, Emil Negru, are o expunere foarte interesantă cu privire la repartiţia sumelor din TVA.

„Ştiam că transferurile sunt valabile în sport (cu acordul sportivului) nu şi în politică. Eu azi m-am simţit transferat, fără acordul meu, din datele primite privind repartizarea sumelor pentru echilibrarea bugetelor locale. Nu ştiu însă în ce echipă pentru că şi opoziţia actuală stă mai bine…”.

print postare emil negruPreşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, a explicat, după adoptarea proiectului de hotărâre, că primăriile din judeţ, cu o singură excepţie, au primit, pe repartiţia CJD, aceleaşi sume sau chiar mai mulţi bani decât în 2016.

VEZI AICI REPARTIŢIA SUMELOR DIN TVA

A mai spus Alexandru Oprea că anul acesta alocările financiare au venit cu destinaţie clară: arierate, cofinanţarea proiectelor şi plata cotizaţiilor către Asociaţiile de Dezvoltare Intercomunitară.

Adaugă un Comentariu

*