Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, noiembrie 25, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Primăria Gura Ocniţei a organizat, de ziua persoanelor vârstnice, „nunta de aur” pentru 35 de cupluri!

DÂMBOVIŢA: Primăria Gura Ocniţei a organizat, de ziua persoanelor vârstnice, „nunta de aur” pentru 35 de cupluri! 

cupluri aur gura ocnitei 1

Primarul comunei Gura Ocniţei, Sorin Ioniţă, nu îşi dezminte rolul de bun administrator, de om care luptă şă scoată comunitatea din rutină, din plictis, arătând concetăţenilor săi că, prin deschidere către nou, prin cultură, spiritualitate şi comuniune, viaţa capătă noi valenţe. Aseară, la Centrul Cultural din localitate, administraţia locală a pregătit bătrânilor din comună o surpriză cu ocazia „Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice”.

cupluri aur gura ocnitei 2

35 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsnicie neîntreruptă au fost invitate de edilul Sorin Ioniţă să-şi sărbătorească nunta de aur. Sala de festivităţi a fost pregătită special pentru acest eveniment. Muzică, antren şi discursuri emoţionante. De faţă au fost şi preoţii parohiilor din localitate.

„Genul acesta de evenimente ne emoţionează până la lacrimi. Am invitat aici oameni pentru care viaţa, familia au durat cât o istorie şi încă mai au multe de spus, de aratat, pe această scenă a vieţii. Concetăţeni de-ai noştri care, în ciuda vicisitudinilor existenţiale, au construit celula familiei, au luptat pentru ea, au apărat-o şi dezvoltat-o prin exemplul lor. Nu putem decât să le urăm la mulţi ani, să le dorim sănătate, tot binele din lume şi să-i ascultăm măcar din când în când. Poveştile lor de viaţă sunt pilde nemuritoare pentru noi toţi”, ne-a declarat primarul Sorin Ioniţă.

cupluri aur gura ocnitei 3Edilul a oferit „cuplurilor de aur ale comunei” diplome, cadouri şi o masă festivă. Programul artistic a fost asigurat de virtuoşi ai folclorului românesc şi de grupurile de dansatori ai Centrului Cultural din Gura Ocniţei. Bătrânii au petrecut de minune până târziu în noapte, prijlej cu care au depănat amintiri, au dansat şi au cântat.

Adaugă un Comentariu

*