Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, mai 29, 2022
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Primăria Pietrari n-a recuperat bunurile lipsă la inventar! Ancheta trenează

DÂMBOVIŢA: Primăria Pietrari n-a recuperat bunurile lipsă la inventar! Ancheta trenează 

Sursa foto: Facebook

Ultimul raport al Curţii de Conturi arată că, la Primăria Pietrari, s-a constatat în urma inventarierii, o lipsă în gestiune în valoare de 280 de milioane de lei vechi. Prejudiciul, se mai precizează în document, nu a fost recuperat până acum de la persoanele vinovate.

Gheorghe Neacşu, actualul edil al localităţii, spune că problema menţionată în Raportul Curţii de Conturi se referă la obiectele de valoare pe care nu le-a găsit în Primărie la data când a preluat mandatul.

CITEŞTE ŞI: Din Primăria Pietrari lipsesc obiecte de inventar de peste 430 de milioane de lei!

În anul 2016, lipseau bunuri de inventar de 43.984, 41 lei. Erau dispărute scaune, motopompe, motocositoare, tablouri, frigider, canapea, telefoane mobile etc. Între timp, s-au mai recuperat din ele, râmânând acum un prejudiciu de 28.000 de lei.

Ne-a spus primarul Gheorghe Neacşu că, încă din acea perioadă, există la Inspectoratul Judeţean de Poliţie un dosar în lucru despre care nu mai ştie nimic. Purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa ne-a confirmat acest lucru şi ne-a îndrumat către Parchet pentru a obţine alte detalii.

Adaugă un Comentariu

*