Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iulie 5, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Primăria Pietrari nu găseşte niciodată bani pentru şcoli! „N-am întâlnit atâta nesimţire”, spune şeful CJD

DÂMBOVIŢA: Primăria Pietrari nu găseşte niciodată bani pentru şcoli! „N-am întâlnit atâta nesimţire”, spune şeful CJD 

cornel-coman-primar-pietrari

Primarul comunei Pietrari – Cornel Coman a reuşit să-l scoată din nou din pepeni pe preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa! De altfel, este deja cunoscută lipsa de comunicare între cei doi, încă de pe vremea când activau în aceeaşi alianţă politică şi ar fi trebuit să fie parteneri. Adrian Ţuţuianu îl acuză pe edil că refuză, din nou, să se implice în rezolvarea problemelor şcolii.

„N-am întâlnit atâta nesimţire! Îi atrag atenţia domnului primar Coman că riscă enorm de mult continuând să-şi bată joc de şcoală. Potrivit legii, unităţile administrativ teritoriale trebuie să asigure spaţii de depozitare corespunzătoare şi sisteme frigorifice pentru derularea programului naţional laptele şi cornul.

Comuna Pietrari a primit din TVA şi impozitul pe venit 1,2 milioane de lei, iar domnul primar îmi comunică faptul că nu poate sprijini financiar unităţile de învăţământ cu achiziţia aparatelor frigorifice. Este inacceptabil să nu vrei să cumperi trei frigidere şi să-şi baţi joc de copii”, a explicat preşedintele Consiliului Judeţean.

De altfel, la Pietrari, de doi ani, elevii învaţă în vechea şcoală, deşi s-a construit una nouă, întrucât administraţia locală nu a prevăzut, cum era normal, bani pentru utilităţi. Situaţia se va rezolva anul acesta, cu alocări financiare de la Guvern.

CITEŞTE ŞI: „Dau demisie contra bani! Este dispus la acest troc primarul de la Pietrari, care vrea fonduri pentru şcoală”

Vorbind nu doar din perspectiva şefului de judeţ, ci şi din cea de lider politic, Adrian Ţuţuianu a precizat că îşi doreşte ca în 2016 Cornel Coman să piardă mandatul de primar.

„Vom face tot ce depinde de noi ca, în 2016, domnul Coman să se întoarcă la îngheţată şi mici”, a declarat Adrian Ţuţuianu, cu referire la afacerile pe care le derulează familia edilului de la Pietrari.

adresa pietrari

Adaugă un Comentariu

*