Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, decembrie 15, 2019
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Primăria Pucioasa asfaltează în Glodeni Vale. Vezi unde se vor muta muncitorii!

DÂMBOVIŢA: Primăria Pucioasa asfaltează în Glodeni Vale. Vezi unde se vor muta muncitorii! 

asfalt pucioasa

Moment istoric, astăzi, 9 aprilie, pentru locuitorii din Glodeni Vale, sat subordonat teritorial-administrativ oraşului Pucioasa! Se asfaltează drumurile, ca dovadă că primarul Dănuţ Bădău se achită de promisiunile făcute oamenilor.

„Următoarele pe listă sunt cartierul Bela, unde deja a fost pregătit terenul în vederea asfaltării, și strada Unirii. De asemenea, continuăm în aceste zile lucrările de execuție racorduri și branșamente la apă și canalizare pe strada Gării și pe strada Patrana”, spune edilul Pucioasei.

Locuitorii din Glodeni Vale ieşiseră astăzi care mai de care pe la porţi, în special pentru a-i mulţumi primarului Dănuţ Bădău. Oamenii i-au mărturisit sincer că nu credeau să mai vadă asfalt pe străzile lor. De-a lungul timpului, primarii le-au tot promis astfel de investiţii, dar până acum niciunul nu s-a ţinut de cuvânt.

„E foarte frumos că, de Paşte, am primit un cadou mult așteptat. Acum ieşim şi noi direct la asfalt, iar copiii sunt extrem de încântaţi că au unde să se plimbe cu bicicletele şi cu rolele. Să vă dea Dumnezeu mulţi ani în continuare ca primar, să mai faceţi şi alte lucruri frumoase pentru noi. Vă urăm să aveţi sărbători fericite”, a fost mesajul sincer pe care oamenii le-au adresat edilului Dănuţ Bădău.

asfalt pucioasa 1

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Primăria Pucioasa asfaltează în Glodeni Vale. Vezi unde se vor muta muncitorii!

 1. pop laura

  Dar,borduri si trotuare de ce nu se fac?
  Asta inseamna ca, desi locuitorii acestui cartier, (NU sat arondat) care platesc taxe
  ca si locuitorii din centru orasului, vor
  merge in continuare, precum vitele, tot
  pe partea carosabila, chiar daca acum va fi „cu asfalt”!
  Un alt exemplu de „rasism”, este ca desi
  locuitorii de aici platesc si ei taxa de maturat (curatenie stradala), niciodata n-au vazut pe cineva care sa mature, sa adune gunoaiele de pe domeniul public.
  In concluzie, mai sunt multe de facut in aceasta zona: de numerotat locuintele, de
  pus nume la strazi…doar asa se poate
  ridica gradul de civilizatie!
  Scuze pentru deranj !

   

Adaugă un Comentariu

*