Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iulie 4, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Primăria Târgovişte a modernizat baza sportivă de la Şcoala Matei Basarab

DÂMBOVIŢA: Primăria Târgovişte a modernizat baza sportivă de la Şcoala Matei Basarab 

scoala matei basarab 3

Şcoala Matei Basarab din microraionul 3 din Târgovişte a intrat în atenţia autorităţilor locale, care doresc să o transforme, în următorii ani, într-una dintre cele mai moderne unităţi de învăţământ primar din municipiu.

Anul acesta, Primăria a investit peste 100.000 de lei pentru asfaltarea terenului de sport, respectiv 1.400 mp, şi amenajarea terenurilor de handbal, baschet şi fotbal. De asemenea, au mai fost reabilitate aleile de acces către şcoală şi au fost montate bănci noi.

scoala matei basarab 1

Astăzi, la darea în folosinţă a obiectivelor realizate, au fost prezenţi Cristian Stan – primarul interimar al municipiului, şi vicepriamrul Cosmin Bozieru. Tânărul edil a declarat că are în intenţie să includă Şcoala Matei Basarab pe lista unităţilor ce vor fi reabilitate şi extinse, în următorul ciclu de finanţare europeană 2014-2020. Totodată, prin Compania Naţională de Investiţii, Cristian Stan are în plan să construiască, pe terenul aferent instituţiei, o sală de sport multifuncţională.

scoala matei basarab 2

Adaugă un Comentariu

*