Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 27, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Primăria Târgovişte asigură gratuit acces Wi-Fi în şase zone din municipiu

DÂMBOVIŢA: Primăria Târgovişte asigură gratuit acces Wi-Fi în şase zone din municipiu 

wifi targoviste

Târgoviştenii au acces gratuit la internet, începând cu această lună, în cinci zone de promenadă din municipiu: Parcul Mitropoliei, Parcul Chindiei, Centrul Vechi, Piaţa Tricolorului, Piaţa Revoluţiei şi Piaţa Mihai Viteazul.

Primarul Cristian Daniel Stan a precizat că, în scurt timp, punctele de acces gratuit Wi-Fi vor fi multiplicate. Cu alte cuvinte, în sfârşit, Târgoviştea intră în normalitate! Sunt oraşe în ţară care au făcut acest pas cu mulţi ani înainte.

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Primăria Târgovişte asigură gratuit acces Wi-Fi în şase zone din municipiu

  1. TichieDeMargaritar

    Tichie de margaritare ne trebuia noua? Ce sa spun, faceti si voi ceva!!! Boriga impreuna cu Prisacaru ne-a lasat un oras modernizat 80% si veniti voi cu WiFi si alte Kururi de 1000 Euro. In rest nu faceti decat sa furati tot, puslamale stalisniste ce suntet – panarame de 2 lei!!!! Faceti dreaku centura , panarame hoate!!!! ori reparati centura ori o faceti voi „pe centura” impreuna cu curvele voastre bine platite si bine infipte in functii si alte „posturi”!!!! A ajuns Dambovita si Targoviste de rasul tarii ; suntem pusi in aceeasi oala cu Teleorman, Dolj, Vaslui si Vrancea ; asta in 2-3 ani de cand sunteti voi la „butoane” . Si acum catre damboviteni : pana nu intelegeti ca trebuie oameni care sa respecte Omul, Valoarea, Inteligenta si Corectitudinea veti trai exact ca animalele in padoc la cheremul hotilor, minciunosilor, nebunilor si nemernicilor pe care care I-ati promovat odata cu Tutuianu si gasca lui mafiota.

     

Adaugă un Comentariu

*