Știri, Muntenia-Sud, România|luni, mai 23, 2022
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Primăria Târgovişte construieşte parcare nouă pe Tudor Vladimirescu şi străzi europene în Prepeleac

DÂMBOVIŢA: Primăria Târgovişte construieşte parcare nouă pe Tudor Vladimirescu şi străzi europene în Prepeleac 

parcare tudor vladimirescu 1

Primăria Târgovişte amenajează o parcare cu minimum 100 de locuri, în spatele blocurilor 3 A, B, C, D,E, B4, 4 A, B, 5 A, B de pe strada Tudor Vladimirescu. Potrivit primarului interimar Cristian Stan, care a inspectat astăzi şantierul împreună cu viceprimarul Cosmin Bozieru, lucrările vor fi gata într-o săptămână.

În acest sens, au fost deja demolate garajele care existau pe spaţiul public, acţiune care permite extinderea parcării existente şi delimitarea acesteia cu borduri mari. Totodată, se vor amenaja trotuarele şi se va turna covor asfaltic în două straturi pe o suprafaţă de aproximativ 3.600 metri pătraţi.

Pentru cei care-şi pun întrebări, edilul face precizarea că, în zonă, vor mai rămâne în picioare o serie de garaje, construite pe terenuri private, chiar la interferenţa cu cele publice.

parcare tudor vladimirescu 3

Edilii şi-au continuat ziua de lucru pe şantierul din Cartierul Prepeleac, acolo unde, de asemenea, se execută lucrări de modernizare a infrastructurii. La finalul vizitei, Cristian Stan a promis că, în două săptămâni, locuitorii din zonă se vor putea bucura de străzi la standarde europene.

A mai spus şeful administraţiei târgoviştene că, în scurt timp, se vor deschide fronturile de lucru în Cartierele Priseaca şi Matei Voievod. Documentaţia a fost deja întocmită şi urmează să fie supusă atenţiei aleşilor în prima şedinţă a Consiliului Local, adică la sfârşitul acestei luni.

Având în vedere că vremea este frumoasă, în paralel, se execută lucrări de întreţinere şi reparaţii străzi în cartierele care nu au fost cuprinse în Planurile Integrate de Dezvoltare Urbană şi se vor reface marcajele rutiere.

strazi prepeleac 2 strazi prepeleac 3

Adaugă un Comentariu

*