Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 21, 2021
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Primăria Târgovişte face curăţenie generală în Cartierul Sagricom. Anul viitor va turna asfalt

DÂMBOVIŢA: Primăria Târgovişte face curăţenie generală în Cartierul Sagricom. Anul viitor va turna asfalt 

sagricom 1

Este un cartier nou, destinat tinerilor, dar arată cu siguranţă cel mai rău dintre toate zonele municipiului Târgovişte! Cei care locuiesc la Sagricom se plâng că şi în cel mai îndepărtat colţ din judeţ este mai bine decât aici. Şi nu se vaită degeaba, atâta timp cât noroaiele sunt atotstăpânitoare de câte ori plouă! Dincolo de ceea ce spun oamenii, ieri, primarul interimar Cristian Daniel Stan a inventariat la faţa locului toate problemele, astfel încât să poată întocmi un plan de acţiune eficient.

„Am constatat că este mare nevoie de investiţii în infrastructură, iar în bugetul anului viitor, cu siguranţă, vor fi alocate fonduri cu această destinaţie. O altă problemă foarte mare este cea a câinilor comunitari. Referitor la acest aspect, măsurile privind concesionarea serviciului de gestionare a câinilor fără stăpân sper să dea cât curând roade, pentru că situaţia este îngrijorătoare”, a spus Cristian Stan.

Din bugetul anului în curs, Primăria Târgovişte a realizat în cartierul sagricom lucrări de întreţinere a spaţiului verde şi a locurilor de joacă pentru copii, iar în scurt timp se vor relua lucrările la cele 146 de unităţi locative lăsate în diferite stadii de execuţie (blocurile nr. 9-16).

sagricom 3sagricom 2

Adaugă un Comentariu

*