Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iulie 11, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Primăria Târgovişte începe modernizarea Pieţei Mihai Viteazul

DÂMBOVIŢA: Primăria Târgovişte începe modernizarea Pieţei Mihai Viteazul 

cristian stan

Cristian Stan, primarul interimar al municipiului Târgovişte, a vorbit joi, 26 mai 2016, despre unul dintre cele mai importante proiecte de modernizare a zonei centrale a municipiului, respectiv Piaţa Mihai Viteazul. Practic, platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor va beneficia de o nouă configuraţie arhitectonică, prin construirea de alei betonate, placată cu granit, şi încadrată de pergole din lemn.

Vor mai fi montate rastele pentru biciclete, mobilier urban, respectiv: cişmele, jardiniere şi coşuri de gunoi. De asemenea, va fi refăcut şi extins sistemul de iluminat al pieţei. Cristian Stan consideră că, prin materializarea acestui proiect, se va începe de fapt punerea în valoare a zonei centrale a municipiului Târgovişte, care, de prea multă vreme, nu a mai fost băgată în seamă de autorităţi.

Investiţia se ridică la 1.690.538 de lei, fonduri care vor fi asigurate din bugetul local. Lucrările de execuţie, spune primarul Cristian Stan, vor fi demarate în maximum două săptămâni şi se vor întinde pe parcursul a 10 luni. După definitivarea acestui obiectiv de civilizaţie urbană vor urma la modernizare Parcul Mitropoliei şi Piaţa Tricolorului.

Adaugă un Comentariu

*