Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 7, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Primăria Târgovişte a început un program de modernizare a parcărilor care nu sunt prinse în PIDU-uri

DÂMBOVIŢA: Primăria Târgovişte a început un program de modernizare a parcărilor care nu sunt prinse în PIDU-uri 

parcari targoviste 3

Procesul de modernizare a Târgoviştei continuă într-un ritm alert. Zilele acestea au fost definitivate lucrările de asfaltare a parcării din spatele blocurilor D, situate în centrul municipiului, în apropierea Primăriei. Investiţia s-a ridicat la circa 400.000 de lei, fondurile provenind de la bugetul local. Parcarea, cu o suprafaţă de aproximativ 3.250 mp deserveşte pe locuitorii blocurilor din zonă dar şi pe toţi cetăţenii care vin pentru rezolvarea unor probleme la Primărie sau la alte instituţii publice aflate în centru.

„Ne-am propus să redăm municipiului Târgovişte strălucirea pe care o merită. Aceste parcări întră în proiectul pe care anul viitor îl vom extinde şi în ceea ce priveşte cele două platouri din centrul oraşului, cel de la Piaţa Mihai Viteazul şi cel de la Piaţa Tricolorului”, a precizat primarul interimar Ciprian Prisăcaru.

parcari targoviste 1Despre investiţie a vorbit şi viceprimarul Cristian Stan, care a insistat pe ideea de a avea un oraş modern din centru şi până în cartierele mărginaşe. Astfel, zonele care nu sunt prinse în programele de dezvoltare cu fonduri europene vor trebui să fie schimbate prin efort de la bugetul local.

Gabriel Cioacă – city managerul municipiului este mulţumit că Târgoviştea îşi schimbă înfăţişarea, că infrastructura este pusă la punct. Reabilitarea parcării din apropierea Primăriei Târgovişte era absolut necesară, fiindcă reprezintă o carte de vizită pentru administraţia locală.

parcari targoviste 2

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Primăria Târgovişte a început un program de modernizare a parcărilor care nu sunt prinse în PIDU-uri

  1. liv

    Cine asfalteaza trotoarul care bordeaza Cimitirul Suseni- ramas decopertat de 3 ani de zile, aud?

     

Adaugă un Comentariu

*