Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, mai 30, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Primăria Târgovişte reabilitează total patru străzi din Cartierul Sârbi

DÂMBOVIŢA: Primăria Târgovişte reabilitează total patru străzi din Cartierul Sârbi 

lucrari matei voievod 1

Primăria Târgovişte a demarat, săptămâna aceasta, lucrările de refacere şi modernizare a infrastructurii rutiere în Cartierul Matei Voievod (Sârbi), respectiv pe străzile Legumelor, Grădinari, Barbu Lăutaru şi Sârbi, în lungime totală de aproximativ 3 km. Potrivit edilului interimar – Cristian Daniel Stan, în acest m oment se află în procedură de licitaţie alte trei loturi de străzi. În total, 11 kilometri de străzi vor intra în execuţie în acest an. Investiţia este susţinută din fonduri proprii, întrucât, pe zona de fondu ri europene, nu mai sunt eligibile lucrări la străzi în municipiile reşedinţă de judeţ şi în oraşe.

lucrari matei voievod 3

„Indicatorii proiectului din Cartierul Matei Voievod erau la valoarea de 6 milioane de lei. S-a reuşit adjudecarea undeva la 3,6 milioane de lei, deci a fost o economie destul de importantă. Lucrările sunt foarte complexe, în sensul că se lucrează inclusiv la terasamentul drumului. Se îndepărtează absolut tot ce era până acum şi eu sper ca până în vara anului viitor să se finalizeze total lucrările în Cartierul Matei Voievod. De fapt, în şase luni de zile, vom termina cu străzile, dacă şi vremea ne va permite. Sunt lucrări complexe care vizează şi amenajarea trotuarelor, şi preluarea apelor pluviale. Sunt cele mai complexe lucrări din istoria acestui cartier. Urmează să intrăm şi în Priseaca şi, de asemenea, în zona străzilor Horia, Cloşca, Crişan, Iazul Morilor, Colonel Băltăreţu, Şoseaua Găeşti şi intrarea Teiş”, a precizat Cristian Daniel Stan.

lucrari matei voievod 2

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Primăria Târgovişte reabilitează total patru străzi din Cartierul Sârbi

  1. rica

    Bune si campaniile astea electorale, se mai repara niste strazi, se mai fac niste canalizari, sigur folositoare…dar contribuabilii trebuie sa astepte odata la 4 ani..intre timp mai apar noi cratere in asfalt, canale fara capace- pe astea nu le vede nimeni?
    Pai nu, ca nu se vad din masini……………

     

Adaugă un Comentariu

*