Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, septembrie 23, 2018
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Primăria Târgovişte se împrumută 18 milioane de lei să modernizeze străzile

DÂMBOVIŢA: Primăria Târgovişte se împrumută 18 milioane de lei să modernizeze străzile 

Sursa foto: politicabroastei.ro

Administraţia publică târgovişteană apelează la o linie de creditare pentru a îmbunătăţi infrastructura rutieră şi pietonală. În această dimineaţă, consilierii au aprobat contractarea unui împrumut în sumă de 18 milioane de lei, de la CEC Bank, bani care urmează să fie folosiţi pentru reabilitarea unor străzi din municipiu.

Primarul interimar Cristian Daniel Stan a spus că cele mai importante sume se vor folosi pentru refacerea infrastructurii rutiere din Cartierul Matei Voievod, care nu mai poate beneficia în momentul de faţă de fonduri europene nerambursabile. Lucrările vor fi demarate în primăvara lui 2016.

Anul acesta, administraţia municipiului Târgovişte a asfaltat Calea Ploieşti din cartierul Matei Voievod (Sârbi), unde nu se mai intervenise din 1995, când s-a turnat beton.

Sursa foto: politicabroastei.ro

Sursa foto: politicabroastei.ro

 

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Primăria Târgovişte se împrumută 18 milioane de lei să modernizeze străzile

  1. baron2000

    In cartierul CFR s-a terminat asfaltarea unor trotuare acumo spatamana (01.11.2015).Pe data de 10.11.2015 au venit si au spart din nou pentru a monta stalpi.Cum e posibil asa ceva?.Chiar nu este nici un coordonator pentru tot fluxul de lucrari?

     

Adaugă un Comentariu

*