Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iulie 5, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Primăria Târgovişte transformă fostele centrale termice în cluburi pentru pensionari

DÂMBOVIŢA: Primăria Târgovişte transformă fostele centrale termice în cluburi pentru pensionari 

lucrari centrala termica 1

Primăria Târgovişte a demarat astăzi, 10 mai 2016, primul proiect de reabilitare a fostelor puncte termice de cartier, care vor fi transformate în spaţii de recreere pentru pensionari şi acordare de servicii sociale: consiliere psihologică, asistenţă medicală primară şi stomatologică etc. Pentru a beneficia de toate aceste facilităţi ce vor fi oferite gratuit de c ătre administraţia publică locală, târgoviştenii trebuie să facă dovada că sunt pensionari şi că nu suferă de boli contagioase.

lucrari centrala termica 5

Lucrările au demarat cu PT 3, situat pe strada Dumitru Oprescu, din Micro VI, în spatele Şcolii „Paul Bănică”. Aici, se va amenaja primul club pentru pensionarii din municipiul Târgovişte. Costul investiţiei, spune primarul interimar Cristian Daniel Stan, se cifrează la 500.000 lei (5 miliarde lei vechi). Deşi termenul de finalizare a lucrării este decembrie 2018, edilul are convingerea că acestea se vor termina până la sfârşitul anului 2016.

lucrari centrala termica 3

„În acest an, vom mai realiza încă un asemenea club şi, eu sper ca, în doi-trei ani, să avem în Târgovişte cel puţin 10 asemenea cluburi pentru pensionari. Este o investiţie care se cere de foarte mult timp în Târgovişte. Mă bucur că,iată, începem lucrările la acest obiectiv. De asemenea, rezolvăm în paralel şi o problemă mare pe care municipiul o are. Este vorba de fostele punc te termice, multe dintre acestea î n stare de degradare avansată. Ne gândim ca, în afara acestor 10 cluburi pentru pensionari, să asigurăm o refuncţionalizare a acestor pun cte termice pentru creşe şi pentru alte obiective necesare în cartiere”, a spus Cristian Daniel Stan.

lucrari centrala termica 4 lucrari centrala termica 2

Adaugă un Comentariu

*