Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, octombrie 21, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Primăria Titu distribuie pachete cu alimente de bază către persoanele defavorizate

DÂMBOVIŢA: Primăria Titu distribuie pachete cu alimente de bază către persoanele defavorizate 

CL Titu 2

Administraţia oraşului Titu continuă să distribuie pachete alimentare către persoanele defavorizate, respectiv: pensionari cu venituri cumulate până la 750 lei/lună; beneficiarii Legii venitului minim garantat şi persoanele cu handicap grav şi accentuat. Conform hotărârii Consiliului Local Titu, astfel de ajutoare ajung la cei aflaţi în situaţii de risc social de două ori pe an, înainte de Crăciun şi înainte de Paşte.

Produsele, care sunt achiziţionate din fondurile bugetului local , vor fi distribuite în perioada 15 – 19 decembrie, direct titularilor, la Centrul pentru Tineret, situat pe strada Gării, nr. 11, între orele 08:00 – 15:00.

Consultarea tabelelor cu persoanele care beneficiază de aceste produse alimentare se poate face la sediul Primăriei Titu, Compartimentul Autoritate Tutelară şi Asistenţă Socială, precum şi la centrul de distribuire. Pentru relaţii suplimentare, cei interesaţi se pot adresa şi la numărul de telefon 0245/651.095.

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Primăria Titu distribuie pachete cu alimente de bază către persoanele defavorizate

  1. radulescu mihaela

    De ce nu am dreptul la alocatie supkumentara? Pt ca depasesc terenul casei pestee1000 m patrati ami vine pamantul an farfur la 3 copiii?? Nu mai e mult si vom manca si pamant si caini conserve dela ue

     

Adaugă un Comentariu

*