Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, ianuarie 25, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Primăria Titu se implică pentru integrarea absolvenţilor pe piaţa muncii. Vezi cum!

DÂMBOVIŢA: Primăria Titu se implică pentru integrarea absolvenţilor pe piaţa muncii. Vezi cum! 

primaria titu

Astăzi, 10 iunie 2014, primarul oraşului Titu – Traian Niculae şi viceprimarul Vlad Oprea s-au întâlnit cu directorul Liceului Tehnologic „Goga Ionescu” – prof. Doina Ghiţulescu şi cu reprezentanţii agenţilor economici din localitate, în vederea identificării soluţiilor viabile pentru crearea de locuri de muncă viitorilor absolvenţi ai instituţiilor de învăţământ liceale din oraş.

Discuţiile au pornit de la planul de școlarizare existent pentru anul şcolar 2014-2015, iar agenţii economici au solicitat, pentru 2015-2016, înființarea unor clase cu următoarele specializări:
– electrician;
– operator țesătură;
– confecționer;
– spălător textile;
– operator mase plastice;
– matrițer;
– lăcătuș;
– frezor;
– strungar.

De asemenea, s-a discutat despre necesitatea înființării unei școli postliceale care să pregătească maiștri industriali. Totodată, începând din toamnă, elevii Liceului tehnologic „Goga Ionescu” de la profilele existente vor efectua practică în cadrul societăților economice din Titu, pentru o mai bună pregătire profesională și pentru o mai bună inserție profesională pe piața muncii.

VEZI OFERTA DE ŞCOLARIZARE A LICEULUI GOGA IONESCU

Adaugă un Comentariu

*