Știri, Muntenia-Sud, România|luni, aprilie 6, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Primăria Voineşti a construit o bază sportivă modernă în doar o lună şi jumătate!

DÂMBOVIŢA: Primăria Voineşti a construit o bază sportivă modernă în doar o lună şi jumătate! 

baza sportiva voinesti 2

Edilii comunei Voineşti continuă în paşi repezi programul de modernizare a infrastructurii rutiere, sociale, culturale şi sportive. Astăzi – 18 iulie 2017, după o lună şi jumătate de efort neîntrerupt, au fost definitivate lucrările la baza sportivă din satul de centru. În următoarele zile, va demara construcţia la cealaltă bază sportivă, care se va amenaja la Izvoare. Costul celor două investiţii se ridică la 2,4 miliarde de lei vechi, fonduri asigurate din bugetul local.

„Sunt obiective pe care ne-am propus să le realizăm în această vară. Tinerii noştri, copiii, aveau nevoie de crearea unor facilităţi moderne pentru petrecerea timpului liber şi practicarea diferitelor sporturi. Iată că baza de la Voineşti este gata. Urmează să pornim lucrările la Izvoare”, ne-a declarat primarul Dănuţ Gabriel Sandu

baza sportiva voinesti 5Terenul destinat practicării handbalului, fotbalului şi tenisului de câmp este împrejmuit, dispune de nocturnă alcătuită din zece proiectoare pe leduri. Betonul folosit este de o calitate superioară, turnat la o grosime de 15 cm, iar deasupra, pentru a fi asigurată aderenţa, s-a aplicat un strat de cuarţ. Perimetrele unde se vor desfăşura partidele de handbal şi minifotbal au fost tuşate cu vopsea cauciucată albă, iar zona destinată tenisului de câmp, marcată cu vopsea cauciucată albastră.

Baza sportivă de la Voineşti, ne-a informat edilul Dănuţ Gabriel Sandu, va fi pusă la dispoziţia copiilor şi tinerilor din comună în regim de gratuitate. De asemenea, la cerere, toţi doritorii din comunele de pe Valea Dâmboviţei pot juca fotbal, tenis sau handbal la Voineşti.

„Am montat câteva bănci şi urmează să construim, în viitorul apropiat, o tribună cu 100 de locuri, precum şi cabine de duş şi vestiare pentru sportivi”, ne-a precizat primarul comunei Voineşti.

baza sportiva voinesti 4

 

Adaugă un Comentariu

*