Știri, Muntenia-Sud, România|luni, octombrie 14, 2019
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Primarii, bijuteriile electorale pentru care se bat toate partidele

DÂMBOVIŢA: Primarii, bijuteriile electorale pentru care se bat toate partidele 

PMP 2

După ce vinerea trecută, preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a prezentat 15 primari PDL care s-au alăturat echipei social-democrate, astăzi a venit rândul lui Florin Popescu să se laude cu edilii pe care i-a atras către Partidul Mişcarea Populară.

Şi nu sunt puţini, după cum spune Popescu! 20 de primari de la PDL şi 2 primari USL au semnat adeziuni către Fundaţia Mişcarea Populară. Primul care a făcut acest pas a fost Adriean Budoiu de la Fieni, primarul care în toamnă a fost votat preşedinte al Ligii Aleşilor Locali PDL şi pe care partidul nu a vrut să-l valideze.

„Am venit alături de MIşcarea Populară pentru că ministrul Elena Udrea şi preşedintele Consiliului Judeţean Florin Popescu m-au ajutat să realizez obiective importante pentru oraşul Fieni”, a declarat Adriean Budoiu, care a fost aplaudat la scenă deschisă.

Următorul pe listă este Gabriel Boriga de la Târgovişte, singurul primar din România care a dovedit că ştie ce este aceia recunoştinţă în politică, după cum a precizat Elena Udrea, care le-a mărturisit celor prezenţi în sala de la Teatrul Tony Bulandra că edilul Târgoviştei este singurul din ţară care şi-a adus aminte de ea şi a chemat-o la semnarea contractului de execuţie pentru un proiect a cărui finanţare a semnat-o când era ministrul Dezvoltării şi Turismului.

De precizat că, jumătate de oră mai târziu, în sala unde s-a întrunit Consiliul Judeţean de Coordonare al PDL, am regăsit o parte dintre primarii pe care i-am văzut fie vinerea trecută la PSD, fie vinerea aceasta la PMP. Curată democraţie!

Adaugă un Comentariu

*