Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 1, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA a depus la Ministerul Dezvoltării proiecte de peste 1,6 miliarde de lei noi!

DÂMBOVIŢA a depus la Ministerul Dezvoltării proiecte de peste 1,6 miliarde de lei noi! 

conferinta CJD

Reprezentanţii a 49 de unităţi administrativ-teritoriale din Dâmboviţa, unde există obiective aflate în derulare, şi constructorii vor fi chemaţi în zilele următoare la Consiliul Judeţean pentru clarificarea unor aspecte ce ţin de investiţiile contractate în prima etapă a Programului Naţional de Dezvoltare Locală.

„Lucrul mai puţin plăcut pentru noi este că, până la această dată, nu s-au depus situaţii şi nu au fost solicitări pentru decontare”, a precizat Alexandru Oprea – preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

Există în schimb şi veşti bune. 85 de localităţi din judeţ s-au încadrat în grafic şi au depus la Ministerul Dezvoltării proiecte pe PNDL 2 pentru realizarea unor obiective de infrastructură rutieră, reţele de apă şi canalizare, unităţi sanitare, şcoli, grădiniţe, cămine culturale, pieţe şi târguri, baze sportive, infrastructură turistică şi iluminat public. Valoarea totală a acestor investiţii depăşeşte 1,6 miliarde lei noi. Asta în condiţiile în care Ministerului Dezvoltării i-au fost alocate pentru derularea PNDL 30 de miliarde de lei noi!

Alexandru Oprea şi-a arătat nemulţumirea faţă de lipsa de implicare a patru primării din judeţ, în ceea ce priveşte elaborarea şi depunerea de proiecte pe Programul Naţional de Dezvoltare Locală. Este vorba despre localităţile Pietrari, Crevedia, IL Caragiale şi Tărtăşeşti.

Adaugă un Comentariu

*