Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iunie 2, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Primarul Adriean Budoiu este călcat în picioare în mod nemeritat şi josnic

DÂMBOVIŢA: Primarul Adriean Budoiu este călcat în picioare în mod nemeritat şi josnic 

popescu-budoiu

Deputatul Florin Popescu a luat poziţie împotriva conducerii PDL Dâmboviţa, pe care o acuză că îl calcă în picioare nemeritat şi josnic pe Adriean Budoiu, unul dintre primarii valoroşi ai judeţului Dâmboviţa.

„Am luat act cu stupoare de faptul că, în PDL, soarta membrilor marcanți, a celor care au performat în politică și în administrație, este decisă nu de membri de partid și nici de structurile legitime ale partidului, ci de un fantomatic departament de comunicare, departament populat de persoane angajate să presteze anumite servicii pentru partid.

Departamentul în cauză își permite, în total dispreț față de statut și față de cele mai elementare norme de conduită democratică, să admonesteze și să ceară demisia unuia dintre cei mai cunoscuți militanți ai PDL Dâmbovița, primarul orașului Fieni, Adriean Budoiu, cel care a fost ales președinte al Ligii Aleșilor Locali PDL Dâmbovița cu votul a trei sferturi dintre primarii și consilierii PDL din județ. Adriean Budoiu, cel care a câștigat zdrobitor la Fieni sub culorile PDL, este acum jignit și somat să demisioneze de către… amploaiații de la departamentul de comunicare!

Este trist că actuala conducere interimară a PDL nu are nici măcar curajul de a-și asuma – și a semna – atacurile îndreptate împotriva unor membri marcanți ai partidului.

Sunt alături de primarul Adriean Budoiu, un om serios și un primar de excepție. Le cer celor din conducerea PDL să aibă decența de a-i trata corect pe cei ce au luptat cu adevărat pentru partid, cu rezultate ce nu pot fi negate.

Le cer colegilor din PDL – primari, consilieri locali sau județeni – să se solidarizeze cu Adriean Budoiu și să respingă orice încercare a conducerii interimare a partidului de a călca în picioare pe cei a căror vină unică este de a nu fi suficient de servili în fața șefilor.
Valoarea unui partid este dată de oameni ca Adriean Budoiu, nu de lingăi și oportuniști aciuați pe lângă ”lideri” vremelnici”, se arată într-un comunicat de presă semnat de deputatul Florin Popescu.

3 Răspunsuri la DÂMBOVIŢA: Primarul Adriean Budoiu este călcat în picioare în mod nemeritat şi josnic

 1. moshu49

  păi, Herr Popescu, dacă mă pot exprima astfel, bagă-l, tată, în PMP şi puneţi de-un PMR, fie şi local.
  dar iute, pînă nu-l înhaţă GIO-PSD!

   
 2. daniel

  moshule, frate, asta ai postat si pe gazetadambovitei. .. nu te duce capul sa le mai schimbi??? sau ai ordin de la partid?

   
 3. tass

  bai daniel.care este problema ta ca moshu scrie la fel peste tot.sa vezi cand scria pe damboviteanul ce-l gadila el pe popescu f.

   

Adaugă un Comentariu

*