Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iulie 13, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Primarul comunei Poiana, exemplu de edil devotat comunităţii!

DÂMBOVIŢA: Primarul comunei Poiana, exemplu de edil devotat comunităţii! 

marian serban - primar poiana 2

Poiana este o comună în care noul a pătruns cu repeziciune, după ce în fruntea administraţiei publice locale a ajuns un primar ce s-a dovedit a fi devotat comunităţii. Investiţiile în infrastructură – drumuri, reţea de apă şi de canalizare, şcoli şi grădiniţe, cămin cultural, centru de zi tip after-school, sală de sport – au schimbat total faţa localităţii. În ultimii ani, viaţa a intrat pe un făgaş al normalităţii.

sala de sport poiana

Sala de sport Poiana

”Avem reabilitate circa 30 de km de drumuri comunale. Unităţile de învăţământ au fost dotate cu mobilier nou. La fel, căminul cultural. Am contribuit, de asemenea, la lucrările de reparaţii ale celor două biserici din comuna noastră. Vom moderniza baza sportivă a localităţii. Copiii, tinerii, au nevoie de sport, de mişcare, de comunicare, de socializare. Ne preocupăm de amenajarea a noi spaţii verzi. Am plantat copaci de-a lungul drumului judeţean spre Lunguleţu. În Poiana de Jos, vom realiza un spaţiu de joacă pentru copii. Lista este lungă. Cu efort, colaborare, conlucrare şi sprijin de la judeţ, vom reuşi să ducem la capăt toate proiectele propuse”, ne-a precizat Marian Şerban – edilul comunei.

after school poiana 1

Centrul after-school Poiana

Autorităţile locale de la Poiana au adoptat în relaţia cu cetăţeanul o transparenţă totală. Cu mândrie, primarul Marian Şerban spune că nimic nu a fost ascuns de ochii oamenilor.

„Încă din iunie 2004, din prima zi de activitate în funcţia de primar, am practicat politica uşilor deschise. Raportul pozitiv, constructiv, dintre cetăţean şi funcţionarul public reprezentând o componentă importantă a actului administrativ. Nu ai ce căuta într-o asemenea funcţie dacă nu ştii să comunici cu oamenii, dacă nu ştii să le asculţi păsurile, să le rezolvi problemele, să îi îndrumi, să le dai o speranţă de mai bine. Când mi-am depus candidatura, am spus că nu vin la Primărie să fiu şef, ci vin să muncesc alături de consătenii mei”, explică edilul de la Poiana.

Casa de Cultură Poiana

Casa de Cultură Poiana

Adaugă un Comentariu

*