Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iunie 1, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Primarul comunei Poiana, jignit în stradă de un poliţist!

DÂMBOVIŢA: Primarul comunei Poiana, jignit în stradă de un poliţist! 

Marian Şerban

Vremea rea din ultimele 24 de ore a demonstrat că, la Poiana, autorităţile locale nu pot colabora la parametri normalităţii cu toţi poliţiştii din comună nici măcar în situaţii de asemenea factură, când conlucrarea este absolut necesară pentru depăşirea unei situaţii de criză.

Primarul de la Poiana se afla împreună cu mai mulţi cetăţeni aproape de Postul de Poliţie când s-a întâlnit cu agentul Alin Rosi Voinescu. Edilul i-a reproşat acestuia faptul că nu a fost prezent în comună de la ora 08:00 dimineaţa, pentru a sprijini acţiunile de deszăpezire întreprinse de autorităţile locale.

Supărat că a fost înfruntat, omul legii s-a adresat nervos edilului cu replici de genul „cine eşti, bă, tu să îmi dai mie ordine”? Ne spune primarul că era cât p’aci să fie luat la bătaie de bărbatul în uniforma statului, supărat că este tras la răspundere. Marian Şerban ne-a sprecizat că nu este la primul conflict cu poliţistul în cauză, care nu se implică suficient în rezolvarea unor probleme locale.

De data aceasta, primarul comunei Poiana este hotărât să-i ceară şefului Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa să-l mute într-o altă localitate pe poliţistul Alin Rosi Voinescu, care, afirmă edilul, a avut un comportament nedemn, jignitor la adresa sa, de faţă fiind circa 20 de persoane. Dacă superiorii din judeţ nu vor lua măsuri împotriva poliţistului, Marian Şerban se va adresa Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Aşteptăm un punct de vedere al Poliţiei în legătură cu acest litigiu dintre doi reprezentanţi ai statului, care, în mod normal, ar trebui să colaboreze pentru binele comunităţii.

2 Răspunsuri la DÂMBOVIŢA: Primarul comunei Poiana, jignit în stradă de un poliţist!

  1. florin

    oare asa sa fie, m-as mira! Cercetati asa de curiozitate si o sa vedeti cati politisti s-au perindat pe la Poiana da cand este Marian primar…asa ca fapt divers. Oare toti oamenii cu uniforma sa fie impotriva edilului, sau edilul are o problema cu ei? ramane sa cercetati si, poate sa scrieti un material si cu reversul situatiei!

     
  2. Ilie

    Ai dreptate Florin, cunosc si eu cat si alte persoane din poiana de jos mai multi politisti care au stat foarte putin la noi in comuna din cauza asta. La alte comune stau politisti de 10-15ani asta se datoreaza si edililor care isi vad de treaba si respecta haina statului.

     

Adaugă un Comentariu

*