Știri, Muntenia-Sud, România|joi, aprilie 2, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Primarul Cristian Stan vrea să le redea târgoviştenilor cartodromul. Tu ce părere ai?

DÂMBOVIŢA: Primarul Cristian Stan vrea să le redea târgoviştenilor cartodromul. Tu ce părere ai? 

cartodrom targoviste 1

Primarul interimar al municipiului Târgovişte a luat la pas zona unde a fost construit, cu 30 de ani în urmă, cartodromul oraşului, ce a găzduit chiar şi competiţii naţionale de profil şi care, din păcate, este acum o ruină.

„În contextul finalizării Complexului de Nataţie, cred că ar fi oportun să realizăm o investiţie prin care să redăm Târgoviştei, sub forma unui circuit moto şi de karting de agrement, acest perimetru care este astăzi inutilizabil. Sunt în oraşul nostru foarte mulţi iubitori ai motociclismului şi kartingului care nu benefciază în acest moment de niciun fel de facicilitate. Ar putea să se desfăşoare aici cursuri de iniţiere karting, plimbări de agrement şi concursuri şi sunt convins că ar atrage foarte mulţi copii şi tineri. În perioada următoare, voi analiza posibilităţile de finanţare ale unei asemenea investiţii, care ar putea să constituie o alternativă de petrecere a timpului liber într-un oraş în care, din păcate, nu există foarte multe opţiuni”, spune primarul Cristian Daniel Stan.

Cartodromul din Târgovişte a fost construit pe o suprafaţă de 35.000 mp, în imediata apropiere a fostei Baze de Agrement Crizantema.

cartodrom targoviste 2

2 Răspunsuri la DÂMBOVIŢA: Primarul Cristian Stan vrea să le redea târgoviştenilor cartodromul. Tu ce părere ai?

  1. vasile

    Un primar ieftin,care doar vorbe scoate pe gura,faptele in secolul viitor! Lasa-ne,lasa-ne!

     
  2. RICK

    daca ne spune cati bani vor fi fuati, suntem de acord

     

Adaugă un Comentariu

*