Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iulie 13, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Primarul de la Ciocăneşti, călcat de hoţi în noaptea de Revelion

DÂMBOVIŢA: Primarul de la Ciocăneşti, călcat de hoţi în noaptea de Revelion 

Sursa foto: glsa.ro

Poliția este deja pe urmele celor care au prădat casa primarului din Ciocănești, județul Dâmbovița. Spargerea a fost dată în noaptea de Revelion. Edilul plecase cu membrii familiei într-o plimbare. Ghinionul a fost că au decis să rămână peste noapte la munte, să nu îi apuce noul an pe drum. Primarul era convins că nu o să aibă probleme acasă, unde avea montat și un sistem de supraveghere video. Numai că, în acea noapte, nu a funcționat. Fusese decuplat dintr-o greșeală, iar cei ai casei nu şi-au dat seama.

Hoții au pătruns în casa edilului pe un geam pe care l-au spart. Au sustras din locuinţă mai multe bijuterii și bani. Oamenii legii nu au găsit urme la fața locului, ceea ce denotă că intrușii au folosit mănuși. Se vorbește în sat că primarul a fost urmărit. Cei care voiau să dea atacul au așteptat ca proprietarii să plece de acasă. Se pare că erau convinși că se intampla acest lucru.

Nu este exclus ca hoții să fie din sat, dintre cei care cunosc gospodăria. Se vehiculează ideea că nu ar fi profesioniști, având în vedere modul de operare. La fața locului a fost adus și un câine de urmărire. Este doar o chestiune de timp până ce hoții vor fi depistați și prinși.

Adaugă un Comentariu

*