Știri, Muntenia-Sud, România|luni, februarie 17, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Primarul de la Crevedia a fost reţinut pentru asfaltări nelegale şi lucrări fictive

DÂMBOVIŢA: Primarul de la Crevedia a fost reţinut pentru asfaltări nelegale şi lucrări fictive 

Sursa foto: damboviteanul.com

Edilul de la Crevedia, Florin Teodorescu, consilierul său personal şi alţi patru funcţionari publici sunt cercetaţi într-un dosar penal pentru că, începând cu luna mai 2012, au constituit un grup infracţional organizat specializat în comiterea de infracţiuni de serviciu privind atribuirea, executarea şi decontarea unor lucrări de modernizarea unor drumuri comunale, pentru obţinerea de foloase necuvenite.

Potrivit IPJ Dâmboviţa, aceştia ar fi atribuit şi încheiat contracte de lucrări fără respectarea prevederilor legale sau ar fi decontat lucrări fictive. Totodată, pe parcursul execuţiei lucrărilor, cei în cauză ar fi dispus asfaltarea unei porţiuni de teren ce avea ca destinaţie drum de servitute aferent unor proprietăţi private, deşi acest lucru nu era aprobat conform proiectului tehnic. Prin activitatea infracţională s-a creat un prejudiciu de peste 319.500 de lei.

În urma probatoriului administrat, Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa a dispus reţinerea pentru 24 de ore a primarului Teodorescu şi a consilierului său personal. Împotriva celor patru funcţionari publici s-a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Adaugă un Comentariu

*