Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, august 14, 2022
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA Primarul de la Pietrari îi cere preşedintelui CJ să nu îi mai jignească pe edili

DÂMBOVIŢA Primarul de la Pietrari îi cere preşedintelui CJ să nu îi mai jignească pe edili 

cornel coman - adrian tutuianu

Cornel Coman, primarul de la Pietrari, este supărat rău pe Adrian Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean. Consideră Coman că şeful judeţului are un comportament total nepoliticos, jignitor la adresa tuturor edililor, pe care îi apostrofează şi îi tratează ca pe nimicuri ori de câte ori are ocazia, în mod special, la şedinţele pe care le convoacă.

Coman îi cere lui Ţuţuianu să îşi schimbe această atitudine care îi deranjează enorm până şi pe primarii PSD. A mărturisit că a avut dese discuţii cu mai mulţi colegii cărora nu le convine cum le vorbeşte preşedintele Consiliului Judeţean, dar, de frică să nu-l supere mai tare, aceştia nu vor să ia nicio atitudine, bagă capul în nisip.

Primarul de la Pietrari s-a arătat mâhnit de faptul că, la ultima întâlnire pe care edilii din judeţ au avut-o cu Ţuţuianu la Biblioteca Judeţeană, şeful judeţului i-a acuzat pe primari că nu şi fac treaba. Cornel Coman nu este de acord să fie trataţi la grămadă, fie că au vreo vină sau nu. Ţuţuianu se comportă ca pe propria moşie, zice Coman.

„Nu este posibil să nu iei fiecare localitate în parte, chiar dacă era o situaţie de incriminare, nu poţi să îi acuzi pe toţi. Să spui, domne, eu sunt cel mai tare şi voi sunteţi nişte proşti, cam aşa sună, că nu vă faceţi treaba. Eu nu cred că este adevărat, fiecare în comunitatea unde se fac investiţii pe Ordonanţa 28 are o problemă pe care trebuie să o traverseze”, afirmă Cornel Coman.

Adaugă un Comentariu

*