Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, aprilie 20, 2018
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Primarul de la Produleşti a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare!

DÂMBOVIŢA: Primarul de la Produleşti a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare! 

produlesti

Lovitură dură pentru primarul comunei Produleşti – profesorul Grigore Marin şi secretarul Consiliului Local – Mihai Petre. Cei doi au fost anchetaţi de DNA într-un dosar de mare corupţie şi condamnaţi definitiv ieri, 17 octombrie 2014, de către Curtea de Apel Ploieşti la 4 ani şi o lună de închisoare cu executare, respectiv 1 an şi 7 luni.

Conform rechizitoriului întocmit de procurorii DNA, edilul de la Produleşti a fost acuzat de luare de mită şi fals în înscrisuri oficiale, după ce a încheiat un contract cu o firmă pentru modernizarea iluminatului public în localitate, falsificând o hotărâre ce trebuia luată în consiliul local. După cum reiese din actele de urmărire penală, în 2009, Grigore Marin a pretins de la administratorul unei societăţi comerciale, denunţător în acest caz, 140.000 de lei pentru a încheia un contract vizând extinderea şi modernizarea iluminatului public în comuna Produleşti.

În perioada 2010-2012, din conturile primăriei au plecat către firma patronului denunţător suma de 900.000 de lei fără să fie efectuată nici o lucrare.

CITEŞTE AICI HOTĂRÂREA INSTANŢEI

Adaugă un Comentariu

*