Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, aprilie 20, 2018
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Primarul de la Răcari are mari şanse să fie ales preşedinte al PNL!

DÂMBOVIŢA: Primarul de la Răcari are mari şanse să fie ales preşedinte al PNL! 

marius caraveteanu

Am aflat că lupta pentru şefia PNL Dâmboviţa ar fi una dură. Se anunţă apariţia unor candidaţi de forţă, oameni cu experienţă pe frontul politic şi care vor să readucă organizaţia pe linia de plutire. În afară de Cezar Preda, care nu a spus clar că va candida dar nici nu a negat, aşteptând probabil să vadă dacă primeşte funcţia de director al Serviciului Extern de Informaţii aşa cum s-a zvonit, în bătălie, se vor înscrie se pare senatorul Iancu Caracota – fost prefect al judeţului, Iulică Vladu – fost deputat şi fost preşedinte interimar al Organizaţiei şi Marius Caraveţeanu – primarul oraşului Răcari.

PNL-iştii dâmboviţeni par a fi sătui de coduceri interimare, de reprezentanţi trimişi de centru, care nu au habar cum merg treburile în teritoriu, şi ar dori un conducător pământean, dâmboviţean autentic care să le reprezinte interesele şi care să reanime activitatea în partid. Cei mai mulţi spun că Marius Caraveţeanu, de săptămâna trecută preşedinte al Ligii Aleşilor Locali liberali ar fi cel mai potrivit pentru funcţia de preşedinte al PNL Dâmboviţa.

„Este lucid, demn, dedicat partidului, luptător, muncitor, bun comunicator, cu multe rezultate notabile în domeniul administraţiei, capabil să omogenizeze o echipă, să o solidifice, să readucă speranţa liberalilor dâmboviţeni care, de ani buni, parcă plutesc în derivă”, ne-a spus un liberal, rugându-ne să nu îi prezentăm deocamdată indentitatea.

Cu aşa posibili candidaţi, se anunţă o competiţie adevărată pentru şefia PNL Dâmboviţa. Poate prima după mulţi ani de intoleranţă şi incertitudine. Conducerile interimare numite de Bucureşti au dezrădăcinat filiala, transformând-o într-o anexă aproape fără valoare a organizaţiei centrale.

Adaugă un Comentariu

*