Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, noiembrie 28, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Primarul de la Răzvad cere constructorului să urgenteze lucrările la podul de la Valea Voievozilor

DÂMBOVIŢA: Primarul de la Răzvad cere constructorului să urgenteze lucrările la podul de la Valea Voievozilor 

emanuel spataru, primar razvad

Emanuel Spătaru, primarul comunei Răzvad, atrage atenţia reprezentanţilor firmei care se ocupă de reabilitarea podului peste râul Ialomiţa dintre Valea Voivozilor şi Târgovişte să-şi ia în serios misiunea pe care o au şi să urgenteze mersul lucrărilor. Spune edilul că închiderea circulaţiei pe acest sector de drum deosebit de tranzitat a dat peste cap traficul în localitatea pe care o conduce, dar şi în celelalte comune învecinate.

Cetăţenii sunt obligaţi să ocolească pe la Nisipuri sau pe Aleea Mănăstirii Dealu pentru a ajunge în Târgovişte. Nu mai vorbim de faptul că se pierd minute în şir în ambuteiajele cauzate de aglomeraţie1

„În momentul de faţă, locuitorii comunei Răzvad au probleme cu deplasarea către locurile de muncă, către şcoli, licee, spital sau alte locaţii unde au de rezolvat diferite probleme. Îi solicităm constructorului să trateze cu seriozitate acest obiectiv de investiţii şi să urgenteze lucrările”, a declarat Emanuel Spătaru.

Primăria comunei Răzvad este partener, alături de autorităţile târgoviştene, în proiectul ce vizează reabilitarea şi modernizarea şoselei de centură a municipiului Târgovişte, care include şi podul peste râul Ialomiţa la Valea Voievozilor.

Adaugă un Comentariu

*