Știri, Muntenia-Sud, România|luni, noiembrie 30, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Primarul de la Titu invită locuitorii oraşului să participe la şedinţa CL din 31 martie

DÂMBOVIŢA: Primarul de la Titu invită locuitorii oraşului să participe la şedinţa CL din 31 martie 

Traian Niculae, primarul oraşului Titu

Şedinţele Consiliului Local Titu au căpătat, de luna trecută, iz politic, astfel că proiectele supuse dezbaterii aleşilor locali nu au mai fost analizate strict din punct de vedere administrativ, ci şi electoral, având în vedere că urmează alegeri locale pe 5 iunie. Au apărut imediat acuzaţiile, de o parte şi de alta a baricadei politice.

Pentru a pune punct speculaţiilor folosite pe post de armă de campanie, primarul Traian Niculae îi invită pe toţi locuitorii din Titu să participe la şedinţa Consiliului Local din 31 martie 2016, ora 16:00, să vadă singuri cine lucrează în interesul comunităţii şi cine, nu.

„În şedinţa de Consiliu Local din data de 29.02.2016, consilierii PSD au votat un singur proiect de hotărâre, cel privind aprobarea procedurii privind modalitatea de identificare a beneficiarilor de stimulente educaţionale (tichete sociale pentru grădiniţă, în valoare de 50 lei). Pentru restul de 25 de proiecte de hotărâre, consilierii PSD au votat împotrivă, inclusiv pe cele legate de solicitări ale persoanelor fizice din oraş”, spune primarul Traian Niculae.

Edilul le atrage atenţia foştilor săi colegi de la PSD că riscă să blocheze investiţiile în derulare, dacă nu vor aproba niciun proiect de hotărâre până în data de 5 iunie 2016, respectiv:
– Grădiniţa nr. 2 Titu
– Drumuri Sălcuţa şi drumul de pe lângă calea ferată Titu-Hagioaica
– Extinderea de parc
– Reabilitare blocuri, amenajare parcări şi utilităţi blocuri noi ANL
– Proiectele de trotuare şi acces la proprietăţi din oraş şi în satele aparţinătoare: Plopu, Fusea, Hagioaica, Atârnaţi, Sălcuţa, Titu-Târg.

Adaugă un Comentariu

*