Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iunie 19, 2018
Sunteți Aici Home » ALEGERI » DÂMBOVIŢA: Primarul municipiului Moreni este sigur pe victoria în alegerile din 5 iunie

DÂMBOVIŢA: Primarul municipiului Moreni este sigur pe victoria în alegerile din 5 iunie 

lansare PSD Moreni 1

Ieri, în prezenţa a peste 500 de cetăţeni, Constantin Dinu, primarul municipiului Moreni, şi-a lansat candidatura pentru un nou mandat de edil. Evenimentul s-a consumat în sala de spectacol a fostului Club Flacăra. Alături de Constantin Dinu, s-au aflat Adrian Ţuţuianu – preşedintele PSD Dâmboviţa, senatorul Leonardo Badea, alţi lideri ai organizaţiei social-democrate şi candidaţii PSD pentru funcţiile de consilieri judeţeni.

Edilul le-a reamintit oamenilor cum arăta oraşul în momentul în care a preluat conducerea Primăriei, cu străzi desfundate, apă furnizată la program, cu reţea de canalizare care nu acoperea tot teritoriul municipiului. Contantin Dinu nu l-a găsit vinovat de toate aceste neajunsuri pe predecesorul său, ci conducerea PDL-istă a Consiliului Judeţean, care nu a acordat niciun fel de sprijin financiar municipiului pentru niciun proiect de dezvoltare.

Primarul Dinu a avut un discurs coerent, axat numai pe programul său electoral, politicos, fără atacuri la persoane. Candidatul PSD pentru Primăria Moreni le-a vorbit celor din sală despre realizările sale în mandatul 2012-2016 şi despre sprijinul de care a beneficiat din partea Consiliului Judeţean.

lansare PSD Moreni 2

În ultimii patru ani, în Moreni s-au derulat investiţii de 30 de milioane de euro. Municipiul dispune acum de reţea de apă extinsă şi reabilitată, de care beneficiază peste 90% din gospodării. De asemenea, lungimea reţelei de canalizare a fost dublată, iar acum se lucrează la proiectele de extindere şi reabilitare a rezervoarelor Bana, dar şi a staţiei de epurare a apelor uzate.

Lista obiectivelor realizate sub mandatul primarului Constantin Dinu este lungă: podul peste Cricov – reabilitat, reamenajare spaţii verzi, parc nou, sisteme de supraveghere video, aparatură şi tehnică medicală la spitalul municipal, modernizări şcoli şi grădiniţe, săli de sport.

În următorul mandat, Constantin Dinu şi-a propus să modernizeze clubul Flacăra, să construiască un stadion nou, să modernizeze intrările în oraş dinspre Târgovişte şi Ghirdoveni. Nu au fost uitate nici locurile de muncă pentru morenari, care pot fi create prin redimensionarea Parcului Industrial, respectiv prin adăugarea a încă 20 de hectare.

Material realizat de SC INCOMOD MEDIA SRL, la comanda PSD Dâmboviţa, Cod mandatar 21160002

 

 

Adaugă un Comentariu

*