Știri, Muntenia-Sud, România|joi, ianuarie 23, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Primarul oraşului Titu s-a alăturat UNPR şi va candida pentru un nou mandat

DÂMBOVIŢA: Primarul oraşului Titu s-a alăturat UNPR şi va candida pentru un nou mandat 

Primarul Traian Niculae a renunţat la echipa PSD

Traian Niculae, primarul oraşului Titu, din judeţul Dâmboviţa, a anunţat, astăzi, că a intrat în echipa UNPR, formaţiune din partea căreia va candida pentru un nou mandat de edil. Traian Niculae îi asigură pe locuitorii din Titu că va miza în continuare pe politica „bunului simţ şi a respectului faţă de cetăţean”.

Tot astăzi, echipa PSD Titu s-a delimitat de acţiunile fostului vicepriamr al oraşului, Vlad Oprea – consilier local PSD. Oprea şi-a anunţat şi el intenţia de a candida pentru funcţia de primar la Titu. Speră din partea PSD, însă, dacă nu va fi acceptat, este hotărât să aleagă şi altă variantă: independent sau din partea altei formaţiuni politice. Traian Niculae şi Vlad Oprea au făcut echipă la Primăria Titu timp de 3 ani.

„Anul acesta se implinesc 4 ani de cand dumneavoastra mi-ati acordat increderea si sustinerea pentru a va reprezenta in cadrul administratiei locale in functia de primar al orasului. Ne apropiem de finalul unui mandat in care am preferat sa las faptele sa vorbeasca pentru mine, in care am preferat sa stau deoparte de luptele politice si mai aproape de nevoile si solicitarile dumneavoastra. Am preluat o primarie cu datorii enorme si am reusit in acesti ani sa reduc datoriile aproape de zero, respectand, totodata, promisiunile fata de dumneavoastra prin proiectele care au schimbat si vor schimba in continuare fata orasului. Ati gasit in mine intotdeauna un om al dialogului, am incercat sa fac tot ce imi sta in putinta sa rezolv atat problemele punctuale, cat si cele de interes general, usa mea a fost si va fi intotdeauna deschisa pentru dumneavoastra.

Totusi, consider ca un singur mandat nu este de ajuns pentru a finaliza toate proiectele pe care orasul Titu le merita si le asteapta de atata timp, doresc ca impreuna sa facem din Titu un model de dezvoltare printre orasele din judet si din tara. De aceea, am luat hotararea sa candidez pentru un nou mandat de primar al orasului, tocmai din respect pentru dumneavoastra, pentru a nu abandona planul de dezvoltare la care m-am angajat in fata dumneavoastra. Decizia mea este de a candida la alegerile din iunie 2016 pe listele UNPR Dambovita, intrucat echipa UNPR m-a sustinut in acesti ani in demersurile mele de a implementa proiecte de importanta majora pentru orasul nostru, multe din proiectele care se deruleaza in orasul nostru nu ar fi fost posibile fara sprijinul echipei UNPR. De asemenea, sustin aceasta decizie cu motivatia unei increderi puternice in noile proiecte ale UNPR Dambovita, in presedintele organizatiei judetene, dl. Dumitru Miculescu si in intreaga echipa a dumnealui.

Hotararea mea de a candida pe listele UNPR Dambovita este data de dorinta pe care o am de a continua proiectele incepute pentru orasul Titu si de a initia altele noi, si astfel, orasul pe care il pretuim cu totii, sa isi continue cursul spre o dezvoltare demna de un oras european.

Aceasta decizie are nevoie de sustinere din partea dumneavoastra, doar cu sprijinul dumneavoastra voi putea sa continui ce am inceput in orasul Titu. M-as bucura ca, la finalul actualului meu mandat, sa fiti convinsi ca dumneavoastra sunteti adevaratii castigatori ai competitiei electorale din 2012.

Aveti incredere in mine si in echipa UNPR. Voi veni in fata dumneavoastra cu o echipa de oameni profesionisti, tineri competenti si oameni cu o inalta tinuta morala si profesionala si va vom solicita sprijinul pentru a putea continua investitiile in bunastarea orasului nostru si pentru a raspunde asteptarilor dumneavoastra. Va voi prezenta, in lunile ce urmeaza, angajamentul nostru electoral pentru urmatorii 4 ani si sper ca seriozitatea de care am dat dovada in acest mandat sa va convinga ca toate proiectele la care o sa ma angajez vor deveni realitati.

Sa fiti convinsi ca voi ramane acelasi om pentru care primeaza politica bunului simt si al respectului fata de cetatean, iar interesul dumneavoastra va fi in continuare singurul principiu dupa care ma voi ghida in activitatea mea. Pentru mine ca om nu functiile sunt importante, acestea sunt trecatoare, important este ce pot face eu pentru oamenii care si-au pus speranta si increderea in mine, important e sa nu va dezamagesc si sa pot duce la bun sfarsit tot ce ne-am propus impreuna. De aceea, sta in puterea noastra, a tuturor, sa continuam in aceeasi directie de dezvoltare si de progres inceputa in 2012.

Asa sa ne ajute Dumnezeu !
Cu respect,
Traian Niculae
Primarul Orasului Titu

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Primarul oraşului Titu s-a alăturat UNPR şi va candida pentru un nou mandat

  1. Wilhelm Tell

    Este interesanta forta ce se contureaza in jurul UNPR, dar toti acesti migratori, care acum inainte de alegeri „se hotarasc sa schimbe ceva in judet”, sunt tradatori si atat! Nu au facut nimic in partidul cu care pana nu demult se identificasera, nu vor face nimic nici in UNPR! UNPR ar trebui sa fie atent, sa nu se transforme intr-un partid de tradatori, dambovitenii nu-s char atat de prosti sä nu vada lupul imbracat in oaie! Acceptand tradatorii, va pierdeti credibilitatea!

     

Adaugă un Comentariu

*